Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Friends on Tour Buggy Zwart

Deze buggy van Trixie is extra licht uitgevoerd. De buggy weegt slecht 4,6 kg en loopt als een veertje! Een buggy is handig voor oude, zieke, angstige of zeer jonge honden en katten. Het biedt een afgeschermde rustplaats op drukke plekken. De buggy is gemaakt van polyester en gepoedercoat metaal. De buggy is geschikt voor honden tot 15kg.

Afmeting: 47×100×80 cm

normaal € 79,99
nú € 69,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze buggy van Trixie is voorzien van zwenkwieltjes aan de voorkant en schokdempers. Daarnaast heeft de buggy ook twee parkeerremmen. Om het in- en uitstappen te vergemakkelijken, heeft de buggy grote openingen. De buggy is dankzij ritssluitingen geheel of deels afsluitbaar. Twee... Lees meer

Deze buggy van Trixie is voorzien van zwenkwieltjes aan de voorkant en schokdempers. Daarnaast heeft de buggy ook twee parkeerremmen. Om het in- en uitstappen te vergemakkelijken, heeft de buggy grote openingen. De buggy is dankzij ritssluitingen geheel of deels afsluitbaar. Twee korthouders voorkomen tevens dat het dier eruit kan springen.

Ook aan de ventilatie is gedacht. Er zijn diverse scheur- en bijtvaste gaasinzetstukjes voor voldoende ventilatie. Ook zorgt dit voor een goed zicht. De gaas inzetstukjes zijn deels afdekbaar.

In de buggy ligt een kussen. Dit is uitneembaar. Ook de bekleding is afneembaar. De duwstang van de buggy is gevoerd. Het is mogelijk om de duwstang met een hand te bedienen. Verder heeft de buggy een fleshouder en een boodschappenmandje.

De bak van de buggy is 33 × 55 × 53 cm.

Als de buggy is ingeklapt, heeft hij de volgende afmetingen: 47 × 29 × 84 cm 

Draaggewicht: tot 15kg

Gewicht van de Buggy: 4,6kg

Lees minder

EAN code 4011905289588
Artikelnummer 28958

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Doggy Ride Mini Buggy

Met deze mini buggy van Doggyride kunt u uw kle...

Innopet Sporty Dog trailer

De Sporty Dog trailer is te gebruiken als een f...