Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok RS5

Konijnenhok RS5

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks

Konijnenhok RS5 is een luxe ruim konijnenhok met dubbele uitschuifbare lade. De benedenverdieping van dit hok is gesloten dit hok kan dus veilig op zachtere ondergrond geplaatst worden.

meer informatie over dit product
€ 189,50
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok RS5 Lees meer

Konijnenhok RS5

Konijnenhok RS5 is een luxe ruim konijnenhok met dubbele uitschuifbare lade. Dit konijnenhok is zeer geschikt voor de grote rassen: Franse hangoor en Vlaamse reus. De benedenverdieping van dit hok is besloten dit hok kan dus veilig op zachtere ondergrond geplaatst worden. Het grote konijnenverblijf RS5 heeft een groot dak zodat de voorkant en de zijkanten minder last heeft van de regen.

Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een ruim nachthok van maar liefst 55x57x51cm waar ook uw grotere ras konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplankje waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. De onderste verdieping van het konijnenverblijf is hoog

Konijnenhok RS5 is voorzien van een gescharnierd dak waardoor het dak volledig opgezet kan worden. Het dak is voorzien van leislag dakleer. In combinatie met de verschillende deuropeningen is de gebruiksvriendelijkheid van dit hok zoveel mogelijk geoptimaliseerd.

De benedenverdieping bij dit hok is gesloten dankzij een tweede kunststof lade. De pootjes van konijnenhok RS5 zijn van kunststof verstelbare pootjes waardoor de hoogte ingesteld kan worden.

Konijnenhok RS5 wordt geleverd met een eenvoudige bouwbeschrijving, alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het konijnenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elke bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd. Het hout is eenmaal gebeitst zodat het hok er direct mooi bij staat. Wij adviseren u het konijnenhok nogmaals te beitsen voor gebruik en dit periodiek te herhalen. Dierenverblijf adviseert het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf. U kunt dit eenvoudig mee bestellen bij de aankoop van uw dierenverblijf, zonder extra verzendkosten.

 

Konijnenhok RS5 maximale afmetingen:

145x73x126cm (LxBxH)

Binnenwerkse afmeting: 126x57x104cm

 

Konijnenhok RS5 bouwpakket afmetingen:

1 Doos van 151x74x28 (40Kg)

Konijnenhok RS5 gebruiksaanwijzing.

Dierenverblijf adviseert om het konijnenhok op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw konijn. Het konijnenhok in de volle zon zetten wordt daarom afgeraden.

Op de bodem of in de mestlade van uw hok adviseren wij het gebruik van Aubiose hennepvezel. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel of zaagsel. In het nachthok adviseren wij u het gebruik van natuurlijke stro, het konijn heeft hier dan een lekkere slaapplaats. In het open gedeelte adviseren wij u het gebruik van een hooiruif of hooibal waaruit het konijn spelenderwijs kan eten. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een stenen of glazen voerbak met platte bodem, zodat het konijn deze niet kan omgooien. Bij de voerbak kunt u ook een drinkfles ophangen, voor één konijn adviseren wij u een drinkfles van 600ml. Bij meerdere konijnen een grote model.

 

Lees minder

EAN code 1
Aantal konijn groot 2
Aantal konijn klein 3
Materiaal Hout
Kleur Bruin