Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Nelson

Konijnenhok Nelson

Konijnenhok Nelson is een dubbel konijnenhok met 2 verdiepingen. Deze zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Ook zijn ze allebei voorzien van een uitschuifbare lade die ervoor zorgt dat het hok gemakkelijk schoon te maken is. De poten van het hok zijn verstelbaar in hoogte en bieden een goede bescherming tegen kou van de grond. Ook is het dak te openen.

Afmetingen: 116x111x65 cm

nú € 229,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Nelson is een dubbel konijnenhok. Dit houdt in dat de verdiepingen los van elkaar te gebruiken zijn. Dit is onder andere erg handig om een mannetje en een vrouwtje los van elkaar te houden. Konijnenhok Nelson heeft 2 verdiepingen. Deze verdiepingen zijn allebei voorzien van uitschuifbare lades. Dit is erg handig bij het schoonmaken. In elke verdieping zitten ook twee deuren. Ook heeft het konijnenhok een dak dat bedekt is met dakleer. Het dat kan open worden gezet. Verder heeft het hok verstelbare poten. Zo zorgt u ervoor dat het konijnenhok altijd stabiel staat.

Het hok is eenmaal behandeld met beits. Voor gebruik dient dit hok nogmaals gebeitst te worden. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, blijft het hout in goede conditie.

Maximale afemtingen: 116x111x65 cm
EAN code 4011905624075
Artikelnummer 62407
Materiaal Hout
Kleur Rood, Wit