Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok KP5

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok KP5 is een mooi groot konijnenhok met dubbele uitschuifbare lade. De benedenverdieping van dit hok is gesloten dit hok kan dus veilig op zachtere ondergrond geplaatst worden.

Let op, de sluitingen zijn geen hartjes zoals op de foto aangegeven, maar metalen slotjes.


 

meer informatie over dit product
normaal € 179,50
€ 159,50
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok KP5 is een zeer geschikt hok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een ruim nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden van de onder verdieping door middel van een afsluitluik. Lees meer

Konijnenhok KP5 is een zeer geschikt hok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een ruim nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden van de onder verdieping door middel van een afsluitluik.

Het dak van dit konijnenhok is gemakkelijk open te zetten door middel van 2 handige scharnieren. De benedenverdieping heeft een dichte bodem dankzij de tweede lade. Dit zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk schoon te maken is. De kunststof pootjes zijn verstelbaar, zodat het hok altijd stabiel kan staan! Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

 

Lees minder

Maximale afmetingen: 116x63x105 cm
Afmetingen onder dakrand: 109x56,5x99,5 cm
Afmetingen bouwpakket: 120x64x26 cm
EAN code 8718868997043
Aantal konijn klein 2
Soort Konijnenhok met ren
Materiaal Hout
Kleur Naturel