Advies nodig? 0113 - 384019

Renske Kat Senior Graanvrij Met Kip & Eend

Renske Kat Senior Graanvrij Met Kip & Eend

Een complete, licht verteerbare graanvrije voeding met verse kip en eend. Geschikt voor oudere katten van alle rassen.

Verkrijgbaar in: 400g en 1,5kg

nú € 6,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Renske senior met kip en eend is een complete graanvrije voeding die speciaal is afgestemd aan de behoeften van een oudere kat. De brokken zijn 100% natuurlijk en bestaan uit 35% vers vlees en 58% dierlijke ingrediënten. Deze voeding ondersteunt de nieren door een laag fosforgehalte. Ook worden spieren en gewrichten onderhouden. Lees meer

Renske senior met kip en eend is een complete graanvrije voeding die speciaal is afgestemd aan de behoeften van een oudere kat. De brokken zijn 100% natuurlijk en bestaan uit 35% vers vlees en 58% dierlijke ingrediënten. Deze voeding ondersteunt de nieren door een laag fosforgehalte. Ook worden spieren en gewrichten onderhouden.

Een complete, licht verteerbare graanvrije voeding met verse kip en eend. Geschikt voor oudere katten van alle rassen. • Verse kip en eend als hoofdingrediënten (35%, totaal dierlijke ingrediënten 58%). • Ondersteunt een optimale gezondheid van de nieren door een laag fosforgehalte (0,61%). • Voor sterke spieren en gewrichten. Samenstelling: Verse kip (35%), aardappel, zoete bataat, gedroogde kip (10%), gedroogde eend (5%), lijnzaad, kippenvet (3%), gedroogd ei (3%), kippenbouillon (2%), plantaardige vezels, biergist, mineralen, cranberries, zeewier, beta-glucanen, mariadistel, yucca, glucosamine (175 mg/kg), methylsulfonylmethaan (MSM) (175 mg/kg), chrondroïtinesulfaat (125 mg/kg).

Lees minder

EAN
Artikelnummer