Advies nodig? 0113 - 384019

Teurlings Kippengrit 3kg

Teurlings Kippengrit 3kg

Teurlings kippengrit is 2-in-1 kippengrit. Het bevat maagkiezel en is een mineraalvoeder voor kippen en sierhoenders. Maagkiezel hoeft dus niet meer apart verstrekt te worden, omdat dit al in het grit verwerkt is. Door het geven van grit voorziet u de kippen in een belangrijke kalkbron. Tijdens de legperiode zorgt het grit voor de vorming van een goede eischaal.

Inhoud: 3KG

nú € 2,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippengrit is een belangrijke kalkbron voor legkippen en sierhoenders. Vooral in de productieve periode bestaat er een grote behoefte aan grit. Ook fazanten, patrijzen, parelhoenders en andere zaadetende bodemvogels moeten hun kalkbehoefte kunnen aanvullen, met name als het dagrantsoen hoofdzakelijk uit zaden, granen en andere onvolledige voeders bestaat. Tijdens de legperiode dient men extra aandacht aan de gritvoorziening te besteden, omdat dit weerslag heeft op de kwaliteit van de eierschaal.

Kippengrit is bereid uit gezuiverde en gebrande zeeschelpen en voorziet volledig in de extra kalkbehoefte. De toegevoegde maagkiezel zorgt voor het fijnmalen van het voedsel in de spiermaag.

EAN code 8711242944084
Artikelnummer 8916