Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Atto

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Atto is een praktische verblijf voor konijnen. Het hok is gemaakt van hout en de pootjes van het hok zijn voorzien van rubberen voetjes. Het speciale aan dit konijnenhok is dat de onderkant van de ren voorzien is van gaaswerk. Hierdoor kan het konijn zich niet uitgraven.

Afmetingen: 120x65x51 cm.

nú € 109,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Atto van het merk Karlie is geschikt voor een of twee konijnen. Het hok bestaat uit een beschut nachthok een ren. Het dak van het nachthok en een deel van het dak van de ren is vanaf buiten te openen, zodat u altijd gemakkelijk bij uw konijnen kunt komen. Het nachthok is... Lees meer

Konijnenhok Atto van het merk Karlie is geschikt voor een of twee konijnen. Het hok bestaat uit een beschut nachthok een ren. Het dak van het nachthok en een deel van het dak van de ren is vanaf buiten te openen, zodat u altijd gemakkelijk bij uw konijnen kunt komen. Het nachthok is door middel van een schuifluik af te sluiten van de ren.

De bodem van de ren is voorzien van gaas. Hierdoor kan het konijn zich niet uitgraven. Verder zitten er aan de onderkant van het hok rubberen voetjes. Hierdoor wordt het hout beschermd.

Konijnenhok Atto wordt geleverd als een bouwpakket. Er wordt een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding bijgeleverd, zodat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Op de ‘Atto’ krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 120x65x51 cm
Afmetingen bouwpakket: 13x62x129 cm
EAN code 5411290281355
Artikelnummer 210050
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Patio Cottage

Dit leuke konijnenhok is voor elke tuin een moo...

Dierenverblijf Castle Cottage

Dierenverblijf Castle Cottage is een stijlvol d...