Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Valmorel

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Het dierenverblijf Valmorel is een ruim opgezet houten dierenverblijf met ren. De Valmorel is te gebruiken als kippenhok en als konijnenhok. Dit grote kippenhok bestaat uit een ruim nachthok, legnest en een royale ren.

Afmetingen: 230x94x150 cm.

nú € 339,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Valmorel is geschikt voor kippen en konijnen. Dit grote kippenhok bestaat uit een nachthok, een legnest en een overdekte ren. Het nachthok is gemakkelijk schoon te maken, omdat het beschikt over een uitschuifbare lade. Daarnaast heeft het nachthok een stijlvolle... Lees meer

Dierenverblijf Valmorel is geschikt voor kippen en konijnen. Dit grote kippenhok bestaat uit een nachthok, een legnest en een overdekte ren. Het nachthok is gemakkelijk schoon te maken, omdat het beschikt over een uitschuifbare lade. Daarnaast heeft het nachthok een stijlvolle toegangsdeur met een leuk raampje van plexiglas.

Naast het nachthok zit het legnest. Dit is vanaf binnen te benaderen door de dieren, maar u kunt er zelf vanaf buiten eenvoudig bij komen. Het legnest kan voor de konijnen gebruikt worden als extra slaapplaats. Het is ook geschikt om een konijnentoilet te plaatsen.

Via een loopplank kunnen de dieren in de ren komen. Deze ren is royaal opgezet en heeft meerdere toegangsdeuren. Hierdoor kunt u eenvoudig bij uw dieren komen, maar het is ook handig voor de schoonmaak van het hok.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op dierenverblijf Valmorel krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: (BxDxH) 230x94x150 cm
Afmetingen nachtverblijf: (BxDxH) incl. dakrand: 97x94x95 cm
Afmetingen Legnest: (BxDxH) excl. dakrand: 34,5x71x45 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 134x77x18 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 109x112x18 cm
EAN code 8718591252143
Artikelnummer 20104
Materiaal Hout
Kleur Wit, Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Woodland Kippenhok Ranch Country 198x76x122CM

Kippenhok Ranch Country van het merk Woodland i...