Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Calypso grijs/wit

Dierenverblijf Calypso grijs/wit

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks

Dierenverblijf Calypso is een ruim opgezet dierenverblijf dat dienst kan doen als kippenhok of als konijnenhok. Het hok is gemaakt van hout. Het verblijf bestaat uit een legnest, een beschut nachthok en een ruime ren.

Afmetingen: 233x115x121 cm.

nú € 289,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Calypso is geschikt voor kippen en konijnen. Het verblijf bestaat uit een legnest, een nachthok en een ruime ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade van metaal. Dit is handig voor het schoonmaken van het hok. In het hok zijn vier legplaatsen en drie zitstokken... Lees meer

Dierenverblijf Calypso is geschikt voor kippen en konijnen. Het verblijf bestaat uit een legnest, een nachthok en een ruime ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade van metaal. Dit is handig voor het schoonmaken van het hok. In het hok zijn vier legplaatsen en drie zitstokken aanwezig. Het legnest kan goed gebruikt worden als legnest voor de kippen, maar ook als plaats om bijvoorbeeld een konijnentoilet voor de konijnen neer te zetten.
Via een loopplankje kunnen de dieren zich voortbewegen tussen de ren en het nachthok. In de ren zitten twee deurtjes. Onder de ren zitten rubberen pootjes. Deze pootjes geven extra stabiliteit en zorgen voor bescherming.
Het dierenverblijf wordt geleverd als bouwpakket. Het dierenverblijf gemakkelijk in elkaar te zetten, omdat er een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding bijgeleverd wordt! Ook zijn alle panelen direct gereed voor gebruik.

Op de Calypso grijs/wit krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 233x115x121 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 119x23x80 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 104x16x99 cm
EAN code 8718591251092
Artikelnummer 20080
Materiaal Hout
Kleur Wit, Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KB8 Green

Dierenverblijf KB8 Green is een extra ruim hok ...

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...