Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Calimero Cottage

Dierenverblijf Calimero Cottage

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

De Calimero Cottage is een stijlvol, royaal en gebruiksvriendelijk dierenverblijf van hout. Het verblijf biedt een ruime verblijfplaats voor konijnen of kippen. Het hok bestaat uit een beschut nachthok en een ruime ren.

Afmetingen: 197x93x143 cm.

normaal € 279,00
nú € 244,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Calimero Cottage is geschikt als kippenhok of konijnenhok. Het hok bestaat uit een beschut nachthok een ruime ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het hok. Daarnaast heeft het nachthok een deurtje en een raampje dat ook als... Lees meer

De Calimero Cottage is geschikt als kippenhok of konijnenhok. Het hok bestaat uit een beschut nachthok een ruime ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het hok. Daarnaast heeft het nachthok een deurtje en een raampje dat ook als ventilatierooster kan dienen. Nachthok kan worden afgesloten.

Via een loopplankje kunnen de dieren in de overdekte ren komen. De ren zit voor een deel onder het nachthok en naast het nachthok. In de ren zit een deurtje. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij uw diertjes komen.

De Calimero Cottage wordt geleverd als bouwpakket. Het hok is gemakkelijk op te zetten, omdat er een eenvoudige en duidelijke montagehandleiding bijgeleverd wordt.

Op de Calimero Cottage krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Aubiose hennepvezel is een goede voordelige bodembedekker die gebruikt kan worden voor konijnen. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel. Voor kippen adviseren wij gebruik te maken van houtsnippers. Kippen houden van vastigheid aan de poten en beukensnippers voldoen daaraan. Om parasieten te weren gebruikt u tabakstelen in de legnesten van de kippen. De geur die de tabakstelen afgeven, werkt tegen parasieten en houdt ze uit het hok.

Voor het in gebruik nemen van dit dierenverblijf moet het hout behandeld worden met beits. Dit om het hout te beschermen tegen vocht e.d. Ook de binnenkant van het hok moet gebeitst worden. Bij het bouwpakket wordt er een duidelijke bouwtekening meegeleverd en voldoende bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal is niet allemaal gemaakt van gegalvaniseerd materiaal. De panelen zijn voorzien van voorgeboorde gaten zodat het bouwpakket gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Lees minder

Maximale afmetingen: 197x93x143 cm
Gaasafmeting: 1x1cm
Afmetingen bouwpakket 1: 95x24x74 cm - 24kg
Afmetingen bouwpakket 2: 120x10x102 cm - 17kg
EAN code 5411290202923
Artikelnummer 300320
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

Op zoek naar een stijlvol en groot dierenverbli...