Advies nodig? 0113 - 384019

Blikvoer Hill's Puppy Chicken 370gr

Blikvoer Hill's Puppy Chicken 370gr

Hill's puppy chicken blikvoer is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de mobiliteit te ondersteunen. De toegevoegde omega-3 vetzuren en mineralen zorgen voor een optimale ontwikkeling van de botten.

Inhoud: 370gr

nú € 2,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Hill’s™ Science Plan™ blikvoer met kip is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de mobiliteit te ondersteunen. Met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en DHA. Puppy (4 weken tot 1 jaar) Wetenschappelijk bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem. Met omega-3 vetzuren en optimale gehalten aan mineralen voor een goede mobiliteit en ontwikkeling van de botten. Ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd. Savoury Chicken (minstens 30 % kip): kip, gemalen maïs, parelgort, sojameel, varkenslever, ijzeroxide, dicalciumfosfaat, gejodeerd zout, calciumcarbonaat, kaliumchloride, vitaminen en sporenelementen. De individuele dagelijkse voedingsbehoefte tussen pups kan behoorlijk variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden en verdeel d... Lees meer

Hill’s™ Science Plan™ blikvoer met kip is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de mobiliteit te ondersteunen. Met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en DHA. Puppy (4 weken tot 1 jaar) Wetenschappelijk bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem. Met omega-3 vetzuren en optimale gehalten aan mineralen voor een goede mobiliteit en ontwikkeling van de botten. Ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd. Savoury Chicken (minstens 30 % kip): kip, gemalen maïs, parelgort, sojameel, varkenslever, ijzeroxide, dicalciumfosfaat, gejodeerd zout, calciumcarbonaat, kaliumchloride, vitaminen en sporenelementen. De individuele dagelijkse voedingsbehoefte tussen pups kan behoorlijk variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden en verdeel deze hoeveelheden over 2-4 maaltijden per dag (het aantal vermindert met het toenemen van de leeftijd). Kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van je product.

Lees minder

EAN code 0052742803609
Artikelnummer 8036U