Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Loft

Konijnenhok Loft

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Loft is een ideaal hok voor één of twee dwergkonijnen. Het konijnenhok heeft 2 verdiepingen en is voorzien van een loopren en nachtverblijf waarin uw konijn heerlijk kan slapen. Door middel van het trapje kan uw dier zich gemakkelijk tussen de verdiepingen verplaatsen. Ook heeft het hok een scharnierdak, diverse deuropeningen en een uitschuifbare lade.

Afmetingen: 111x45x78 cm.

nú € 115,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Loft is een mooi konijnenhok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een... Lees meer

Konijnenhok Loft is een mooi konijnenhok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok.

Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 111x45x78 cm
Afmetingen bouwpakket: 116x20x47 cm
EAN code 5411290110723
Artikelnummer 201925
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KP5

Konijnenhok KP5 is een mooi groot konijnenhok m...

Konijnenhok Loft Cottage

Konijnenhok Loft Cottage is een ideaal hok voor...

Natura Konijnenhok Grijs met ren

Dit konijnenhok met ren van het merk Trixie is ...