Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Piazza

Konijnenhok Piazza

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Zoekt u een stijlvol dierenverblijf voor uw krielkippen of konijnen? Dan is dierenverblijf Piazza echt iets voor u! De Piazza is compact en daarmee handig voor kleine tuinen, maar toch geeft het voldoende ruimte aan de dieren.

Afmetingen: 130x62x90,5 cm.

nú € 134,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Piazza is een karakteristiek vormgegeven dierenverblijf voor krielkippen of konijnen. Het hok bestaat uit een ren en een nachthok. De ren zit voor een deel onder en voor een deel naast het nachthok. In de ren zit een deurtje. Onder de ren zitten pootjes van rubber.... Lees meer

Dierenverblijf Piazza is een karakteristiek vormgegeven dierenverblijf voor krielkippen of konijnen. Het hok bestaat uit een ren en een nachthok. De ren zit voor een deel onder en voor een deel naast het nachthok. In de ren zit een deurtje. Onder de ren zitten pootjes van rubber. Hierdoor wordt het hout beschermd en kan het langer meegaan.

Tussen de ren en het nachthok zit een loopplankje. Via dit loopplankje kunnen de dieren zich bewegen tussen het nachthok en de ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Deze lade vergemakkelijkt het schoonmaken. In het nachthok zit verder nog een deurtje en een stijlvol raampje van plexiglas.

Dit verblijf wordt geleverd als een bouwpakket. Het hok is gemakkelijk in elkaar te zetten, omdat er een duidelijke en eenvoudige beschrijving bijgeleverd wordt.

Op de Piazza krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 130x62x90,5 cm
Afmetingen bouwpakket: 90x24x64 cm
EAN code 8718591251320
Artikelnummer 20085
Materiaal Hout
Kleur Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Manou

Leuk en betaalbaar konijnenhok voor kleine rass...

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een goed konijnenhok voo...