Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Barino

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Barino is een stijlvol houten dierenverblijf dat geschikt is voor konijnen, maar ook voor kippen. De Barino is een groot, ruim en gebruiksvriendelijk dierenverblijf dat bestaat uit ruim nachthok, een grote, overdekte ren en een extra etage die gebruikt kan worden als ligruimte.

Afmetingen: 106x103x108 cm.

nú € 189,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Barino is geschikt voor twee kippen of twee konijnen. Het hok is voorzien van meerdere deuropeningen die ervoor zorgen dat het verblijf goed schoon te maken is en dat u eenvoudig bij uw dieren kunt komen. Lees meer

Konijnenhok Barino is geschikt voor twee kippen of twee konijnen. Het hok is voorzien van meerdere deuropeningen die ervoor zorgen dat het verblijf goed schoon te maken is en dat u eenvoudig bij uw dieren kunt komen.

Het hok bestaat uit een ruim nachthok, een ligruimte en een ruim opgezette ren. Via de extra verdieping, die gebruikt kan worden als ligruimte, kunnen de dieren over loopplankjes van het nachthok naar de ren lopen. In deze ren is voldoende ruimte om heerlijk te kunnen spelen.

In het nachthok zitten aan de buitenzijde twee deuropeningen en een tochtluikje voor frisse lucht. ’s Avonds kunt u dit luik sluiten, zodat de dieren geen last hebben van tocht. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Deze metalen lade is ideaal voor het schoonmaken.

De Barino wordt geleverd als bouwpakket. Omdat er een eenvoudige en duidelijke montagehandleiding bijgeleverd wordt, is het dierenverblijf gemakkelijk op te zetten.

Op het konijnenhok Barino krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 106x103x108 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 110x80x20 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 133x73x16 cm
EAN code 8712695126911
Artikelnummer 275742
Materiaal Hout
Kleur Taupe, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KT13-A

Konijnenhok KT13-A is een ruim konijnenhok van ...

Ferplast Konijnenhok Manor - 123x88x126cm

Op zoek naar een echte villa voor uw konijnen? ...