Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok RS5-A Taupe

konijn   konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Konijnenhok RS5-A is een ruim konijnenhok met 2 verdiepingen en 2 uitschuifbare lades. Het dakbeslag is zwart van kleur. Ook is voor dit buitenhok een dakbeschermhoes beschikbaar.

Afmetingen: 145x72,5x125cm

normaal € 299,00
nú € 279,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het taupe konijnenhok RS5-A is een luxe ruim konijnenhok met dubbele uitschuifbare lade. Het grote konijnenverblijf RS5-A heeft een groot dak, zodat de voorkant en de zijkanten minder last hebben van de regen. Lees meer

Het taupe konijnenhok RS5-A is een luxe ruim konijnenhok met dubbele uitschuifbare lade. Het grote konijnenverblijf RS5-A heeft een groot dak, zodat de voorkant en de zijkanten minder last hebben van de regen.

Konijnenhok RS5-A heeft twee verdiepingen met bovenin een ruim nachthok van maar liefst 55x57x51cm. Hier kan dus ook uw grotere ras konijn een beschutte slaapplaats hebben. Daarnaast zit er een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar. Via een loopplankje kan het konijn zich gemakkelijk verplaatsen in het konijnenhok.

Konijnenhok RS5-A is voorzien van een scharnierdak. Hierdoor kunt u het dak volledig openzetten. Dit is handig voor de schoonmaak. Het dak is voorzien van leislag dakleer. In combinatie met de verschillende deuropeningen is dit hok erg gebruiksvriendelijk.

De bodem van benedenverdieping is gesloten met een tweede kunststof lade. De verstelbare pootjes van konijnenhok RS5-A zijn van kunststof.

Konijnenhok RS5-A wordt geleverd met een eenvoudige bouwbeschrijving en alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord. Dit zorgt ervoor dat u het konijnenhok eenvoudig in elkaar kunt zetten. Bij elk bouwpakket worden voldoende schroeven en amdere benodigdheden geleverd. Bevestigingsmateriaal, zoals schroeven e.d. en het traliewerk is echter niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij.

Wij adviseren u het konijnenhok te beitsen voor gebruik en dit periodiek te herhalen. Als u voor het in elkaar zetten van het hok alle afzonderlijke panelen beitst, dan kunt u overal beter bij. Dierenverblijf adviseert het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf.

Gebruiksaanwijzing  Konijnenhok RS5-A

Dierenverblijf adviseert om het konijnenhok op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw konijn. Het konijnenhok in de volle zon zetten wordt daarom afgeraden.

Op de bodem of in de mestlade van uw hok adviseren wij het gebruik van hennepvezel. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een stenen of glazen voerbak met platte bodem, zodat het konijn deze niet kan omgooien. Bij de voerbak kunt u ook een drinkfles ophangen, voor één konijn adviseren wij u een drinkfles van 600ml. Bij meerdere konijnen adviseren wij een groter model.

U kunt er ook voor kiezen om het hok op te halen in onze Dierenspeciaalzaak te Kruiningen (Zeeland, NL). Hier kunt u alle konijnenhokken en andere dierenverblijven ook in het echt bekijken.

Lees minder

Maximale afmetingen: 145x72,5x125cm
Afmetingen onder dakrand: 133x60x119cm
Afmetingen bouwpakket: 151x74x28cm
Afmetingen nachthok: ±55x55cm
Opening bij de loopplank: 20x40cm
EAN code 8718868997531
Artikelnummer RS5-A
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Chicko Green

De Chicko Green is een ruim opgezet en praktisc...