Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Lisa

Konijnenhok Lisa

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Lisa is een heerlijk ruim hok voor konijnen. Het hok heeft op de bovenste verdieping een beschut nachthok en een klein loopgedeelte. Op de benedenverdieping kan uw konijn heerlijk spelen in de ruime ren.

Afmetingen: 175 x 67 x 110 cm

 

nú € 157,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Lisa is geschikt voor maximaal twee konijnen. Konijnenhok Lisa bestaat uit twee etages. Op de bovenste etage bevindt zich het nachthok. Via een loopplankje kunnen de konijnen in de ruime ren komen. Deze ren bevindt zich op de benedenverdieping. Lees meer

Konijnenhok Lisa is geschikt voor maximaal twee konijnen. Konijnenhok Lisa bestaat uit twee etages. Op de bovenste etage bevindt zich het nachthok. Via een loopplankje kunnen de konijnen in de ruime ren komen. Deze ren bevindt zich op de benedenverdieping.

Onder de bovenste verdieping zit een uitschuifbare lade van metaal. Verder beschikt het hok over dakpanelen die opengezet kunnen worden. Hierdoor is het hok gemakkelijk schoon te maken. In zowel het nachthok als de ren zit een deurtje.

Konijnenhok Lisa wordt geleverd als een bouwpakket. Er wordt een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding bijgeleverd, zodat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Op de ‘Lisa’ krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

 

 

Lees minder

Maximale afmetingen: 175 x 67 x 110 cm
Afmetingen bouwpakket: 112x22x73 cm
EAN code 8717438866161
Artikelnummer 20066
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Villa Scandic

De naam van dit hok zegt het al: het konijnenho...

Woodland Konijnenhok Bel étage Country 136,5x50x85CM

Op zoek naar een luxe konijnenhok met 2 verdiep...