Advies nodig? 0113 - 384019

Nachthok KT10

konijn   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Nachthok KT10 is een eenvoudig en compact houten nachthok voor kippen of konijnen die los in een weide of tuin verblijven. Ook kan het nachthok gekoppeld worden aan een hok om een extra slaapplaats te realiseren.

Afmetingen: 42 x 51,5 x 43 cm.

nú € 42,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Nachthok KT10 is een ideaal om te gebruiken als nachthok voor konijnen en kippen die los rondlopen in een tuin of weide. Ook kan dit nachthok voor konijnen gebruikt worden als schuilhok. Het biedt een beschutte slaapplaats aan de diertjes, maar het is ook geschikt als legnest voor... Lees meer

Nachthok KT10 is een ideaal om te gebruiken als nachthok voor konijnen en kippen die los rondlopen in een tuin of weide. Ook kan dit nachthok voor konijnen gebruikt worden als schuilhok. Het biedt een beschutte slaapplaats aan de diertjes, maar het is ook geschikt als legnest voor (kriel)kippen. Ook kan het nachthok prima gecombineerd worden met een ander hok om zo een extra slaapplaats te realiseren.

Het dak van het konijnen nachthok is open te klappen door middel van een scharniersysteem. Hierdoor kunt u het hok eenvoudig schoonmaken en kunt u gemakkelijk bij de diertjes komen.

De dieren kunnen via een loopplankje in het nachthok komen. Dit nachthok voor konijnen is af te sluiten door de loopplank op te klappen en vast te zetten met een leuk houten hartje. Het nachthok staat ongeveer 8 cm boven de grond. Dit zorgt ervoor dat de koude van de grond niet snel in het hok kan komen.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op dit nachthok krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen 42x51,5x43cm
Afmetingen onder de dakrand 40x49x40cm
Hoogte poot: 8cm
EAN code 8718868997272
Artikelnummer 2015
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Natura Kleindierhuis Grijs/Wit

Het Natura Kleindierhuis is een mooi nachthok o...