Advies nodig? 0113 - 384019

Nachthok KT10

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Nachthok KT10 is een eenvoudig en compact houten nachthok voor kippen of konijnen. Het nachthok kan gebruikt worden als nachthok voor konijnen en kippen die los in een weide of tuin verblijven, maar het nachthok kan ook gekoppeld worden aan een hok om een extra slaapplaats te realiseren.

Afmetingen: 42x51,5x43 cm.

nú € 39,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Nachthok KT10 is een ideaal om te gebruiken als nachthok voor konijnen en kippen die los rondlopen in een tuin of weide. Ook kan dit nachthok voor konijnen gebruikt worden als schuilhok. Het biedt een beschutte slaapplaats aan de diertjes, maar het is ook geschikt als legnest voor... Lees meer

Nachthok KT10 is een ideaal om te gebruiken als nachthok voor konijnen en kippen die los rondlopen in een tuin of weide. Ook kan dit nachthok voor konijnen gebruikt worden als schuilhok. Het biedt een beschutte slaapplaats aan de diertjes, maar het is ook geschikt als legnest voor (kriel)kippen. Ook kan het nachthok prima gecombineerd worden met een ander hok om zo een extra slaapplaats te realiseren.

Het dak van het konijnen nachthok is open te klappen door middel van een scharniersysteem. Hierdoor kunt u het hok eenvoudig schoonmaken en kunt u gemakkelijk bij de diertjes komen.

De dieren kunnen via een loopplankje in het nachthok komen. Dit nachthok voor konijnen is af te sluiten door de loopplank op te klappen en vast te zetten met een leuk houten hartje. Het nachthok staat ongeveer 8 cm boven de grond. Dit zorgt ervoor dat de koude van de grond niet snel in het hok kan komen.

Het nachthok KT10 wordt geleverd als een bouwpakket, maar is eenvoudig op te zetten. Bij het bouwpakket zit namelijk een duidelijke handleiding.

Op dit nachthok krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Door aanpassingen aan dit model komt de foto niet meer geheel overeen. Wijzigingen:

  • Sluiting is houten hartje i.p.v. plastic hartje.
  • Loopplankje zit met 1 scharnier bevestigd aan de voorzijde.
  • Hoogte van de poot is 8 cm.

Lees minder

Maximale afmetingen 42x51,5x43cm
Afmetingen onder de dakrand 40x49x40cm
Hoogte poot: 8cm
EAN code 8718868997272
Artikelnummer 2015
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Nachthok - KT20-A

Dit praktische en stijlvolle dierenverblijf is ...

Natura Kleindierhuis Grijs/Wit

Het Natura Kleindierhuis is een mooi nachthok o...