Advies nodig? 0113 - 384019

Beaphar Geurvreter 400g

Beaphar Geurvreter 400g

Beaphar geurvreter zorgt voor een blijvend frisse kattenbak. Breekt urine af, absorbeert snel stinkende geuren kattenbakkorrels gaan langer mee!

Inhoud: 400g

nú € 4,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Beaphar geurvreter zorgt voor een blijvend frisse kattenbak. De geurvreter neemt de urine direct op. De unieke structuur van de korrel kapselt de urine in. Hierdoor kan de geur niet meer ontsnappen. Vervolgens worden urine en geur door natuurlijk bacteriën afgebroken. Door dit proces blijft de kattenbak hygiënisch en wordt de levensduur van de kattenbakvulling tot 2x toe verlengd. Omdat de urine zeer snel wordt ingekapseld is maar een heel klein beetje parfum toegevoegd. Dit is een enorm voordeel, want katten hebben een hekel aan sterke parfums. Beaphar geurvreter is biologisch afbreekbaar en volledig veilig voor katten. Lees meer

Beaphar geurvreter zorgt voor een blijvend frisse kattenbak. De geurvreter neemt de urine direct op. De unieke structuur van de korrel kapselt de urine in. Hierdoor kan de geur niet meer ontsnappen. Vervolgens worden urine en geur door natuurlijk bacteriën afgebroken. Door dit proces blijft de kattenbak hygiënisch en wordt de levensduur van de kattenbakvulling tot 2x toe verlengd. Omdat de urine zeer snel wordt ingekapseld is maar een heel klein beetje parfum toegevoegd. Dit is een enorm voordeel, want katten hebben een hekel aan sterke parfums. Beaphar geurvreter is biologisch afbreekbaar en volledig veilig voor katten.

Gebruiksaanwijzing: Verschoon de kattenbak en vul deze met kattenbakvulling. Strooi hierover een laagje geurvreter. Bij één kat is dit voldoende om de bak gedurende 1 week vrij te houden van nare geurtjes. Bij 2 katten, 2 keer per week, bij 3 katten 3 keer per week, bijvoorbeeld na het uitscheppen. Bij normaal gebruik is de inhoud van deze verpakking voldoende voor 3 maanden (bij 1 kat).

Lees minder

EAN code 8711231152308
Artikelnummer 15230