Advies nodig? 0113 - 384019

Premium Care Puppy Large Breed

Premium Care Puppy Large Breed

Deze Premium Care is een volledige voeding die speciaal ontwikkeld is voor pups van grote rassen tot de leeftijd van ±18 maanden. Honden van grote rassen hebben andere voedingsbehoeften als kleine honden en met deze voeding wordt daar geheel aan voldaan.

nú € 13,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Om schade aan het beender- en spierstelsel te vermijden heeft de brok een aangepaste energiedichtheid. Samen met het lage calcium- en fosfor gehalte zorgt dit voor een goede ontwikkeling van gewrichten en botten. De toegevoegde Omega 3 en 6 vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Ook bevat deze voeding het Yucca extra. Het toegevoegde Yucca extract vermindert de geur van de ontlasting.

Ingrediënten: granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip min. 30%), gehydrolyseerd kippen eiwit, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, ei en ei-producten, vis en visbijproducten, mineralen, fructo-olicho-sachariden. Zonder toegevoegde kleurstoffen.

Analyse: ruw eiwit 26%, rus vet 14%, ruwe celstof 2%, ruwe as 6%, koper(ll)-sulfaat, koper 5mg/kg, calcium 1,2%, fosfor 0,8%, natrium 0,3%, magnesium 0,1%

EAN
Artikelnummer