Advies nodig? 0113 - 384019

Rodi Worst 400gr

De Rodi Classic worsten bevatten minimaal 80% vlees en zijn bereid zonder kunstmatige geur-, kleur, en smaakstoffen. Door het hoge gehalte aan vlees kunnen de worsten heel goed als vervanging gebruikt worden voor de dagelijks maaltijd. Natuurlijk kunnen de worsten ook gebruikt worden als snack.

nú € 1,45
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kip met Rund: Lees meer

Kip met Rund:

Is gemaakt van verse kip en runderlever. Doordat de worst is aangevuld met alle benodigde vitamines en mineralen is de hondenworst ook geschikt als complete maaltijd. De worst is ook handig bij het toedienen van medicatie.

Lam met rijst:

Is gemaakt van verse kip, lam en rijst. De toevoeging van schapenvet ondersteunt een glanzende vacht. Doordat de worst is aangevuld met alle benodigde vitamines en mineralen is de hondenworst ook geschikt als complete maaltijd. De worst is ook handig bij het toedienen van medicatie. 

Kip met Kaas:

Is gemaakt van verse kip en kaas. Doordat de worst is aangevuld met alle benodigde vitamines en mineralen is de hondenworst ook geschikt als complete maaltijd. De worst is ook handig bij het toedienen van medicatie.

Bewaartips:

Bewaar de worst koel en droog. Na opening is de worst nog maximaal vijf dagen houdbaar in de koeling (mits goed verpakt). Mocht de worst ondanks dat uw hond hem zo lekker vindt niet in één keer op gaan, kunt u het overige deel van de worst na opening ook tijdelijk invriezen. Snijd de worst eventueel in stukken alvorens het invriezen, zodat u steeds maar een klein deel hoeft te ontdooien.

Lees minder

EAN
Artikelnummer