Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Maxi Adult

Royal Canin Maxi Adult

Royal Canin Maxi Adult is speciaal ontwikkeld voor volwassen grote honden vanaf 15 maanden. Het ondersteunt de gewrichten en spijsvertering van uw hond.

Verkrijgbaar in: 4kg en 15kg

nú € 19,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Speciaal voor volwassen grote honden vanaf 15 maanden heeft Royal Canin Maxi adult ontwikkeld. Het voer ondersteunt de gewrichten en spijsvertering van uw hond. Honden van grote rassen vergen vaak veel van hun gewrichten. Daarom is er glucosamine aan het voer toegevoegd voor het ondersteunen van de gewrichten. Ook zorgt het voer voor een optimale weerstand. Lees meer

Speciaal voor volwassen grote honden vanaf 15 maanden heeft Royal Canin Maxi adult ontwikkeld. Het voer ondersteunt de gewrichten en spijsvertering van uw hond. Honden van grote rassen vergen vaak veel van hun gewrichten. Daarom is er glucosamine aan het voer toegevoegd voor het ondersteunen van de gewrichten. Ook zorgt het voer voor een optimale weerstand.

Royal Canin Maxi Adult kenmerken:

  • Voor behoud van sterke botten en soepele gewrichten
  • Zeer hoge verteerbaarheid
  • Bijzonder smakelijk
  • Voedt de huid

Samenstelling:

Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, maïsgluten, mineralen, visolie, sojaolie, gist, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (%) 26
Ruw vet (%) 17
Ruwe as (%) 6,3
Ruwe celstof (%) 1,2
Vocht (%) 9,5

Lees minder

EAN
Artikelnummer