Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Natvoer Digest Sensitive (saus)

Royal Canin Natvoer Digest Sensitive (saus)

Vleesbrokjes in saus voor volwassen katten vanaf 1 jaar met een gevoelige spijsvertering. Digest Sensitive is zeer goed verteerbaar en vermindert de geur van de ontlasting aanzienlijk.

Inhoud: 12 zakjes á 85g

nú € 13,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Royal Canin Digest Sensitive in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor katten vanaf 1 jaar met extra aandacht voor de spijsvertering. Licht verteerbare voeding Katten zijn kieskeurige eters. Zo gaan ze af op hun persoonlijke voorkeur voor de structuur van de natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Digest Sensitive in gravy is speciaal ontwikkeld voor katten die behoefte hebben aan licht verteerbare voeding. Minder geurende ontlasting Het energiehalte in Digest Senstive helpt om je kat op een gezonde gewicht te houden. Door de aangepaste hoeveelheid mineralen ondersteunt het de urinewegen en helpt het de vorming van blaasgruis voorkomen. Dat het zo goed verteerbaar is heeft nog een voordeel. Het draagt bij aan een minder g... Lees meer

Royal Canin Digest Sensitive in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor katten vanaf 1 jaar met extra aandacht voor de spijsvertering. 

Licht verteerbare voeding
Katten zijn kieskeurige eters. Zo gaan ze af op hun persoonlijke voorkeur voor de structuur van de natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Digest Sensitive in gravy is speciaal ontwikkeld voor katten die behoefte hebben aan licht verteerbare voeding.

Minder geurende ontlasting
Het energiehalte in Digest Senstive helpt om je kat op een gezonde gewicht te houden. Door de aangepaste hoeveelheid mineralen ondersteunt het de urinewegen en helpt het de vorming van blaasgruis voorkomen. Dat het zo goed verteerbaar is heeft nog een voordeel. Het draagt bij aan een minder geurende ontlasting van je kat. Het is dus ook goed voor je eigen neus. 

Lees minder

EAN code 9003579309568
Artikelnummer 39701200001