Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Mother & Babycat

Royal Canin Mother & Babycat

Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor kittens van 1 tot 4 maanden, door voedingsstofcomplex en makkelijk oplosbare brokjes maken het verteren van voeding eenvoudiger.

Verkrijgbaar in: 400gr en 2kg.

nú € 5,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kittens in de 1e groeifase (1-4 maanden) hebben bijzondere behoeften, waar de voeding aan moet voldaan worden. De opgroeiende kittens komen in een fase waarin overgestapt moet worden op ander voedsel, de zogenaamde ontwenning. Dit is een zeer belangrijk moment om het juiste voer te kiezen. Royal Canin Babycat speelt hier volledig op in. Lees meer

Kittens in de 1e groeifase (1-4 maanden) hebben bijzondere behoeften, waar de voeding aan moet voldaan worden. De opgroeiende kittens komen in een fase waarin overgestapt moet worden op ander voedsel, de zogenaamde ontwenning. Dit is een zeer belangrijk moment om het juiste voer te kiezen. Royal Canin Babycat speelt hier volledig op in.

Royal Canin Babycat bevat:

  • Opbouw van de natuurlijke afweerkrachten: Een gepatenteerd, synergetisch werkend antioxidantencomplex (vitamine E & C, taurine luteïne) en manaan-oligosaccharide ondersteunen de opbouw van het immuunsysteem van de kittens.
  • Bijzonder makkelijke ontwenning: Kleine, makkelijk oplosbare brokken maken de omschakeling naar vaste voeding makkelijker. De zachte textuur is perfect op het melkgebit van kittens afgestemd.
  • Optimale ondersteuning van de vertering: Door de hoog verteerbare proteïnen wordt het aandeel aan onverteerbare, vergaarde substanties in de dikke darm gereduceerd. Daarnaast bevorderen fructo-oligosaccharide, bietensnippers (voor een uitgebalanceerde darmflora) en EPA/DHA (bescherming van het darmslijmvlies) een gezonde spijsvertering.

Lees minder

EAN
Artikelnummer