Advies nodig? 0113 - 384019

Seresto halsband voor Katten

Seresto halsband voor Katten

Seresto halsband tegen vlooien en teken, ( voor katten, lengte band 38 cm). Werkt 7-8 maanden lang.

normaal € 38,15
nú € 28,61

-25%

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Seresto band voor katten heeft kleine poriën en is aan de binnenkant geïmpregneerd. De werkzame stof wordt pas afgegeven na contact met de vacht/huid en is dusdanig laag, dat de band geen gevaar oplevert voor de gezondheid van mens en dier. Bovendien kan uw huisdier zichzelf niet verstikken! De band is zo gemaakt, dat deze los zal schieten zodra uw huisdier ergens achter blijft hangen. Lees meer

De Seresto band voor katten heeft kleine poriën en is aan de binnenkant geïmpregneerd. De werkzame stof wordt pas afgegeven na contact met de vacht/huid en is dusdanig laag, dat de band geen gevaar oplevert voor de gezondheid van mens en dier. Bovendien kan uw huisdier zichzelf niet verstikken! De band is zo gemaakt, dat deze los zal schieten zodra uw huisdier ergens achter blijft hangen.

Seresto is een nieuw ontwikkelde, unieke band die langdurig werkt tegen vlooien en teken. Zeven maanden lang worden de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine gedoseerd afgegeven aan vacht en huid van uw hond of kat. 

Seresto banden mogen niet gebruikt worden bij kittens vanaf 10 weken leeftijd.

De band is geurloos en waterbestendig.


Met name voor de kat biedt deze band uitkomst. Op het gebied van tekenbestrijding bij de kat is nog weinig te verkrijgen.


De werkzame stof komt ook in de omgeving terecht en zal ontwikkeling van parasieten in uw huis tegen gaan. Echter in het geval van en vlooienplaag raden wij aan tevens een omgevingsspray te gebruiken.

Lees minder

EAN code 4007221035442
Artikelnummer 7879