Advies nodig? 0113 - 384019

Beaphar Vlooienspray - 400ML

Beaphar Vlooienspray - 400ML

Beaphar Vlooienspray is een vlooienbestrijdingsmiddel tegen vlooien en larven in de omgeving van uw hond of kat. Door de omgeving te behandelen met de spray wordt een aanwezige vlooienplaag eerder gestopt.

Inhoud: 400 ml

nú € 11,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Vlooienspray ter bestrijding van vlooien in de omgeving van uw huisdieren. De spray kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en -larven op het tapijt de mand en omgeving van het dier. Een groot deel van het probleem (95%) zit namelijk in de omgeving van uw huisdier, in de vorm... Lees meer

Vlooienspray ter bestrijding van vlooien in de omgeving van uw huisdieren. De spray kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en -larven op het tapijt de mand en omgeving van het dier. Een groot deel van het probleem (95%) zit namelijk in de omgeving van uw huisdier, in de vorm van vlooieneitjes, larven en poppen. De Beaphar Vlooienspray is direct actief en tot 14 dagen werkzaam. Het is een Aerosol, dus makkelijk toepasbaar.

Bij een vlooienbesmetting is het belangrijk het dier zo snel mogelijk vlovrij te maken met bijvoorbeeld vlooiendruppels of shampoo. De omgeving behandelt u met deze spray. Om vlooienplagen te voorkomen kunt u Vlooien Anti Conceptie voor de hond of kat gebruiken.

Werkzame stoffen: pyrethrinen en piperonylbutoxide.
Gehalten: resp. 0 375% en 1 2.75 

Één volle bus is goed voor de behandeling van 20 m2 vloeroppervlak.

Inhoud: 400 ml

Lees minder

EAN code 8711231110551
Artikelnummer 11055

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray 400 ml

Sectolin vlo & mijt omgevingsspray zorgt er...