Advies nodig? 0113 - 384019

Dalmatische hond

Alles te weten komen over de Dalmatiër? De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze zwart-wit gevlekte elegante hond wordt voornamelijk gekozen om zijn mooie uiterlijk en het vriendelijke karakter. In dit boek wordt een duidelijke stelling genomen tegen de broodfokkers die door het succes van de Disneyfilm dit ras grote problemen hebben bezorgd.In Nederland is er een speciaal fonds opgericht dat als doel heeft Dalmatiërs te herplaatsen die (vaak) impulsief zijn aangeschaft en weer afgedankt.De Dalmatische hond is een prima gezinshond, sportief, intelligent en aanhankelijk. In dit boek worden tips gegeven over voeding – dalmatiërs zijn echte alleseters – en ook over verzorging en hoe te handelen als men ervoor kiest om een nestje te fokken.De Dalmatiër kent net als andere rassen ook specifieke gezondheidsproblemen en erfelijke aandoeningen. In het hoofdstuk Gezondheid worden deze onderwerpen besproken. Achterin st... Lees meer

Deze zwart-wit gevlekte elegante hond wordt voornamelijk gekozen om zijn mooie uiterlijk en het vriendelijke karakter. In dit boek wordt een duidelijke stelling genomen tegen de broodfokkers die door het succes van de Disneyfilm dit ras grote problemen hebben bezorgd.
In Nederland is er een speciaal fonds opgericht dat als doel heeft Dalmatiërs te herplaatsen die (vaak) impulsief zijn aangeschaft en weer afgedankt.

De Dalmatische hond is een prima gezinshond, sportief, intelligent en aanhankelijk. In dit boek worden tips gegeven over voeding – dalmatiërs zijn echte alleseters – en ook over verzorging en hoe te handelen als men ervoor kiest om een nestje te fokken.

De Dalmatiër kent net als andere rassen ook specifieke gezondheidsproblemen en erfelijke aandoeningen. In het hoofdstuk Gezondheid worden deze onderwerpen besproken. Achterin staan vele vermeldingen van hondenverenigingen en internetsites voor dit ras.

Voor fans is dit boek onmisbaar, al is het alleen maar om de foto’s.

64 pagina’s - Paperback                                                                                                                      ISBN 9789058210029

Lees minder

EAN code 9789058210029
Artikelnummer 2002