Winkelwagen 0

 

Dierenverblijf David

Merk:Voldux
nú € 1.129,00
voor 17:00 besteld, zaterdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Dierenverblijf David is een ruim, robuust en mooi afgewerkt kippen/konijnenhok voor buiten. Het is volledig gemaakt van onderhoudsvrije materialen, hierdoor is het hok onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd, montage onderstel poten dient u zelf te doen. 

Afmetingen: 201x107x163 cm (LXBXH)

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Dierenverblijf David bestaat uit een ruim nachthok, opgebouwd op een stevige constructie van Douglas balken. Het dak van het nachthok is voorzien van stevig zwart dakleer voor een goede afwatering. Het hok is afgewerkt met zwarte potdeksel delen, dit geeft het nachthok een stijlvolle uitstraling. Het verblijf staat op palen, hierdoor ontstaat er meer warmte en bescherming op koude dagen. Het verblijf is voorzien van een prachtige overdekte veranda, hierdoor kunnen de konijnen/kippen ook op regenachtige dagen genieten van de frisse buitenlucht. Aan de voorzijde bevindt zich een toegangsdeurtje met venster van plexiglas, voor goede toegang en voldoende lichtinval in het nachthok. 

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720569162101
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout, Hout
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist