Advies nodig? 0113 - 384019

Iams Kip

Iams Kip

Complete en smakelijke voeding met een hoog gehalte kip voor de volwassen kat.

Verkrijgbaar in: 3kg en 10kg.

nú € 14,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Iams Cat Adult Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten en rijk aan malse, gebraden kip (40% kip en kalkoen). Het voer bevat hoogwaardige eiwitten voor het behoud van sterke spieren en een speciaal afgestemd vezelmengsel, met onder meer prebiotica en bietenpulp, ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en ter bevordering van de opname van belangrijke voedingsstoffen. Lees meer

Iams Cat Adult Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten en rijk aan malse, gebraden kip (40% kip en kalkoen).
Het voer bevat hoogwaardige eiwitten voor het behoud van sterke spieren en een speciaal afgestemd vezelmengsel, met onder meer prebiotica en bietenpulp, ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en ter bevordering van de opname van belangrijke voedingsstoffen.

Het voer is samengesteld om de urinewegen gezond te helpen houden en bevat zeven essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart. Verrijkt met antioxidanten ter ondersteuning van een sterk immuunsysteem en met omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht.

De krokante brokjes reinigen het gebit van jouw kat met elke hap en helpen zo tandplak te verminderen dat kan leiden tot slechte adem.

Iams kattenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en is geproduceerd zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen

Verkrijgbaar in: 3kg en 10kg.

Lees minder

EAN
Artikelnummer