Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Kattenspeeltjes

Op zoek naar speelgoed voor uw katten of kitten? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment producten vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. Van educatief speelgoed en ballen tot krabartikelen. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar speelgoed voor uw katten of kitten? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment producten vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. Van educatief speelgoed en ballen tot krabartikelen. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Kattenspeeltjes geven uw kat plezier!

U wilt toch ook dat uw kat plezier heeft? Geef hem/haar dan een uitdagend speeltje, waar ze uren zoet mee zijn! Katten speelgoed hoeft niet duur te zijn en is zelfs eenvoudig zelf te maken. Met een stukje touw waar u aan het eind wat veertjes aan vast maakt, kunt u uw kat heerlijk laten spelen. Om het nog leuker te maken zijn er ook diverse speeltjes met Sisal en Catnip. Door de geur van Catnip wordt de kat gestimuleerd om te spelen en actief bezig te zijn. De sisal zorgt ervoor dat de kat heerlijk kan krabben en zijn nagels kan scherpen. Katten speeltjes moeten licht van gewicht zijn zodat ze gemakkelijk weg te rollen of te verplaatsen zijn. Een kat zal altijd proberen een kattenspeeltje te pakken. Wanneer dit weg rolt blijft de kat er achter aan springen om het alsnog te pakken. Kattenspeelgoed mag nooit aan de kat gegeven worden wanneer dit defect is. Kleine onderdelen kunnen voor grote problemen zorgen. Voor kittens is er speciaal kitten speelgoed, wat de kleine katjes veel uitdaging geeft. Ze laten uw kitten voorzichtig kennis maken met de grote wereld. Bij Dierenverblijf.com kunt u de kattenspeeltjes kopen en heeft u keuze uit een ruim assortiment.

Exclusief kattenspeelgoed; interactief, uitdagend, puzzels en nog veel meer!

Op het gebied van speelgoed voor katten is er veel te verkrijgen. Kattenhengels, lichtgevende ballen, of pluche speeltjes geeft u tegen de verveling. Wanneer uw kat de voeding te snel opeet, kunt u ook de Slimcat bal geven om zo uw kat interactief met voeding bezig te laten zijn. De Slimcat bal is een bal waar de voeding in gedaan kan worden. De voeding komt door gaatjes in de bal naar buiten waarna het opgegeten kan worden. De kat moet dus elke keer de bal verder rollen om meer voer uit de bal te krijgen. Kattenspeeltjes zorgen zo voor interactief bezig zijn. Om verveling tegen te gaan zijn er speeltjes voor katten te verkrijgen waar slimheid voor geboden is. Diverse puzzels houden uw kat bezig om op een uitdagende manier, een balletje, snacks of voeding te pakken te krijgen. Van Cat-it is er een heel circuit verkrijgbaar met diverse mogelijkheden. Een massage centrum, kattengras, snack toren en verschillende andere speeltjes kunnen met elkaar verbonden worden tot één groot speelland!

Inklappen

Lees meer

Speelgoed Er zijn 117 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw