Advies nodig? 0113 - 384019

Kattenspeeltjes kopen

Katten houden van spelen! Daarom hebben wij bij Dierenverblijf ook een groot aanbod kattenspeelgoed: van speeltunnels tot speelgoedmuizen, van knuffels tot jachtspelletjes. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod kattenspeeltjes.

Kattenspeeltjes Er zijn 133 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Kattenspeelgoed

Speelgoed voor katten is er in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan allerlei soorten ballen, zoals speelballen en snackballen, stresspeelgoed of hengels. Ook kunt u bijvoorbeeld een laserlampje kopen. Met een laserlampje kunt u uw kat of kitten urenlang vermaken. Uw kat zal het rode lichtpuntje namelijk steeds proberen te vangen. Hierdoor kunt u uw kat spelenderwijs bezig houden en daarbij blijft uw kat ook nog eens in goede conditie. Om het nog leuker te maken zijn er ook diverse speeltjes met Sisal en Catnip. Door de geur van Catnip wordt de kat gestimuleerd om te spelen en actief bezig te zijn. De Sisal zorgt ervoor dat de kat heerlijk kan krabben en zijn nagels kan scherpen.

Kattengras

Een anders soort kattenspeelgoed is kattengras. Ook dit kattengras kunt u bij ons kopen. Neem bijvoorbeeld de Cat-It Senses kattengras kit. Met deze kit kan de kat op een speelse manier leren om gras en tarwe te eten. Dit is erg positief, want het is een natuurlijke manier om haarballen te voorkomen. Verder zijn alle producten van Senses kattenspeelgoed met elkaar te combineren tot een leuk speel- en ontdekcircuit.

Kattenspeeltjes bij Dierenverblijf

Bij het kopen van kattenspeelgoed bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten kattenspeelgoed bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer