Winkelwagen 0

 

deel dit bericht

Dierendagfeest 2023

Het is bijna dierendag en dat vieren we graag samen met jou! Beleef op zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur met het hele gezin een onvergetelijke dag boordevol activiteiten.

Roofvogeldemonstratie
Geniet van een indrukwekkende demonstratie met verschillende soorten roofvogels. Spectaculair voor jong en oud. Je bent van harte welkom om 11.00 uur en 14.00 uur.

Karikaturist
Laat tussen 11.00 en 15.00 uur een superleuke karikatuur van je huisdier maken door sneltekenaar Jeroen Busschers.  Voor slechts € 7,50 kun je een grappig portret laten maken. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol = vol!

Maak kennis met reptielen
Wil je graag meer weten over verschillende reptielen en insecten? Kom dan zeker langs bij de kraam van ‘iets met dieren’. Aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur.  Ook is er een fotomoment om 10:00 uur. Durf jij de dieren zelf vast te houden? Voor slechts € 2 mag jij jouw lef testen en kun je met de dieren op de foto. (opbrengst gaat naar de opvang voor dieren)

En meer…

  • Puppyspreekuur:  Ga in gesprek met Hondenschool Goes, en stel al jouw vragen!  Kom gezellig langs tussen 13.30 en 14.30 uur.
  • Kleindiervereniging Steenbergs Raskonijn
  • Winactie: Doe mee en maak kans op een (orthopedisch) hondenkussen van Petlando.
  • Winactie Social Media: Win een goed gevulde goodiebag.
  • Springkussen: Laat je kinderen lekker spelen op het springkussen.
  • Frietkar: Bezoek de frietkar voor een lekkere snack.
  • Kleurwedstrijd: Doe mee met de dierendag kleurwedstrijd en maak kans op mooie prijzen. Haal de kleurplaat op in de winkel of download hem hier.
    Je kunt de kleurplaat tot uiterlijk 14 oktober inleveren bij ons in de winkel.

Dierendag Superdeals!
Speciaal voor dierendag profiteer je van de beste dierendagaanbiedingen in onze winkel. Het mooiste, leukste en lekkerste voor jouw huisdier extra voordelig! Geldig van 25 september tot 10 oktober.


 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist