Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

Veilig met de hond naar buiten in het donker

Het wordt weer eerder donker ’s avonds, maar toch is het heerlijk om er in de avonduren op uit te trekken met de hond. Doe dit veilig met onze reflecterende artikelen! Bekijk in deze blog 5 reflecterende en lichtgevende artikelen.

In het donker kan wandelen met de hond heerlijk zijn, maar ook gevaarlijk. Automobilisten kunnen je bijvoorbeeld niet goed zien. Zorg er daarom voor dat je veilig en zichtbaar op pad gaat. Er zijn veel reflecterende en lichtgevende artikelen gemaakt. Bekijk hieronder onze top 5!

1. Orbiloc Dog Dual ledlampjes

Met de Orbiloc Dog Dual ledlampjes zorg je ervoor dat de hond en jij tot wel 5 km verderop zichtbaar zijn. De ledlampjes zijn licht van gewicht en kan je gemakkelijk vastmaken aan het tuig of de halsband van de hond en aan je eigen jas. Doordat het lampje rondom licht geeft, is het altijd goed zichtbaar. De batterij gaat tot wel 250 uur mee. Koud weer of regen maken niet uit. De lamp werkt bij temperaturen van -40 tot 50 graden en is waterdicht tot een diepte van 100 meter. Het lampje zet je gemakkelijk aan of uit door te draaien en stel je gemakkelijk in op twee standen: langdurig branden of knipperen.

2. Flash lichtring: lichtgevende halsband

De Flash Lichtring is een lichtgevende, spatwaterdichte halsband voor de hond. De siliconen hondenhalsband geeft over de hele halsband licht en heeft twee standen: langdurig branden of knipperen. De lamp blijft tot wel 14 uur branden en is op te laden via een USB-kabel. De halsband is verkrijgbaar in verschillende maten en kan ook op maat geknipt worden. Extra handig is dat deze halsband naast de gewone halsband gedragen kan worden.

3. Hurtta Dazzle harnas

Met de goed opvallende kleur, het reflectiepatroon en de ingeweven reflectiestrepen zorgt het Hurtta Dazzle harnas voor een goede zichtbaarheid van de hond in het donker. Het harnas heeft neopreen gevoerde, nylon banden met een binnenzijde van ademend mesh. De verstelbare borst- en nekband zorgen voor een goede pasvorm en voorkomen dat het tuig schuift. De soepele softshell stof op de borst en buik van de hond zorgt voor een fijn draagcomfort. Het harnas is op wel 4 punten verstelbaar en eenvoudig aan en uit te trekken.

4. Reflecterende hondenjas

De reflecterend hondenjas van Beeztees is lekker warm dankzij de fleece voering. Door de knalgele kleur en reflecterende strepen valt de hond goed op in het donker. Met de klittenbandsluiting aan de voorkant en buikband kan je de jas op de juiste maat maken.

5. Flexi ledlampje

Heb je een Flexi lijn? Dan is de Flexi ledlamp een goede keuze! Deze ledlamp kan je gemakkelijk aan de Flexi lijnen New Comfort, New Classic en Black Design met klittenband vastmaken voor extra zicht en zichtbaarheid in het donker. Het lampje heeft aan de voorkant een wit licht en aan de achterkant een rood licht.

Reflecterende en lichtgevende producten voor de hond

Wil je alle reflecterende en lichtgevende producten voor de hond op een rijtje hebben? Bekijk alle reflecterende en lichtgevende producten voor de hond hier.

Vragen en deskundig advies

Heb je vragen over het veilig op pad gaan in het donker met de hond? Of wil je deskundig advies krijgen? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak. Onze dierenspecialisten helpen je graag. Bel onze dierenspecialist op 0113 – 38 40 19 of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak aan Weihoek 16, 4416 PX in Kruiningen (Zeeland).

 

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist