Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

 

Top 5 sinterklaascadeautjes voor uw kat!

In de maand december worden er altijd veel cadeautjes gegeven: bij onder andere Sinterklaas, Kerst en Oudjaar bijvoorbeeld. Vergeet u bij deze dagen uw kat niet? Uw katten vinden het ook erg leuk om te delen in de feestvreugde! Daarom is het tijd voor een lijstje met de leukste decembercadeautjes voor uw kat!

1.    Kerstsok

December is de maand van de kersttruien en de kerstsokken. Daarom hebben we voor uw kat ook een kerstsok. Geen sok om aan te trekken, maar een cadeau in de vorm van een sok. De vrolijke kattenkerstsok is gevuld met allerlei leuke speeltjes waarmee uw kat zicht uren kan vermaken.

2.    Kattenkerstbal

Rondom Kerst tuigen veel mensen een boom op. Vaak wordt deze volgehangen met ballen. Speciaal hiervoor hebben we een kattenkerstbal. Deze kerstbal zit vol met leuke speeltjes voor uw kat. Erg leuk om voor uw kat te kopen, maar ook erg leuk om weg te geven als cadeau!

3.    Kattenspeelgoed met catnip

Een ander leuk klein cadeautje voor de feestdagen is de Lief! rammelbal met staart. Dit vrolijke speeltje bestaat uit een canvas balletje en een pluche staart. Het speeltje maakt een leuk rammelgeluidje en binnenin zit het onweerstaanbare kattenkruid catnip. Door dit kruid wordt uw kat aangetrokken om met het speeltje te gaan spelen.

4.    Hengelen!

Tijdens de feestdagen uw kat in beweging houden? Geef dan een leuke kattenhengel cadeau. Kies bijvoorbeeld voor de Beeztees telescoop kattenhengel. Deze hengel is uitschuifbaar tot een lengte van 112 cm en zorgt voor urenlang speelplezier!

5.    Last but not least…

Als laatste decembercadeau willen we de Cat Flash kattenlaser noemen. Een klein cadeau waarmee u urenlang op een actieve manier kunt spelen met uw kat. Het leuke aan deze laser is dat hij verschillende lichtvariaties heeft. Zo kunt u een ster, smiley, muis, vlinder of een gewoon puntje projecteren.

Decembercadeaus bij Dierenverblijf

Op zoek naar decembercadeaus voor uw kat? Dan kunt u voor deze en andere leuke producten terecht bij Dierenverblijf. Kijk snel verder of kom langs en ontdek de mogelijkheden voor het verwennen van uw kat en uw andere huisdieren. Fijne feestdagen!

 

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist