Advies nodig? 0113 - 384019
Ruim 25000 producten op voorraad
Informatie
Informatie
 

Top 5 sinterklaascadeautjes voor uw hond!

Terug naar overzicht
9-11-2017

We zitten in de donkere weken van het jaar. Dat betekent dat Sinterklaas er weer aankomt. Jong en oud maken surprises voor elkaar en verwennen elkaar met leuke cadeaus. Maar, vergeet u uw hond niet? Tijd voor een lijstje met de leukste sinterklaascadeautjes voor uw hond!

1.    Schoentje zetten

Al jaar en dag zetten mensen rond Sinterklaas hun schoentje voor de kachel, in de hoop dat er de volgende dag een leuk cadeautje in zit. Speciaal voor onze viervoeters hebben wij ook gevulde schoentjes: kauwschoenen. Deze kauwschoenen zijn gevuld met extra veel lekkers. De schoen is gemaakt van runderhuid en is verkrijgbaar in twee maten. In de kleine maat zitten lekkere munchysticks en in de grote maat zitten heerlijke hondenkoekjes. Wat zal uw hond genieten!

2.    Letters

Chocoladeletters horen ook echt bij Sinterklaas. Omdat chocolade geven aan de hond niet echt een goed idee is, hebben we speciale hondenletters! Deze smakelijke hondenletters zijn verkrijgbaar in ‘H’ en ‘W’, ‘hond’ en ‘woef’ . Ze zijn gemaakt van vlees en geschikt voor honden vanaf 4 maanden! Wilt u uw hond laten meegenieten de gezellige feestmaand? Dan kan deze heerlijke traktatie niet ontbreken!

3.    Lekker snuffelen

Naast al die lekkernijen kunt u ook kiezen voor speelgoed. Neem bijvoorbeeld de Lief! Snuffelmat. Dit is een veelzijdig speeltje voor uw hond waarin u bijvoorbeeld ook hondensnoepjes kunt verstoppen. Als het gaat om de kleuren, dan heeft u ook nog eens uitzoek. De mat is verkrijgbaar in blauw met grijs en roze met grijs.

4.    Kip

Waar de mensen heerlijk aan de gevulde kip en de kalkoen zitten, kan uw hond natuurlijk niet achterblijven. Geef daarom eens een kip voor Sinterklaas! Nee, geen echte, maar een pluche kip! Speelplezier gegarandeerd!

5.    Donut

Een ander leuk speeltje om ‘in het schoentje’ van de hond te stoppen, is de Doggy Donut. Deze donut zit er uit als om op te eten, maar als de hond erop bijt, maakt hij een piepend geluid!

Sinterklaascadeaus bij Dierenverblijf

Deze producten van Dierenverblijf zijn leuk om cadeau te doen aan uw hond of de hond van kennissen of vrienden. Daarnaast hebben we nog vele andere leuke producten die geschikt zijn om te geven als sinterklaascadeau. En om het compleet te maken, kunt u uw cadeau ook in een leuke gift bag doen! Fijne feestdagen