Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

 

JR FARM: natuurlijke snacks voor je huisdier!

Je huisdier verantwoord en gezond verwennen? Dat kan met de 100% natuurlijke snacks van JR Farm. JR Farm heeft smakelijk snacks voor de hond, konijn, knaagdier en vogel. Welke snacks zijn er en wat maakt deze snacks gezond? Lees het in deze blog!

Natuurlijk gezond!

Met de JR Farm snacks verwen je het dier verantwoord en gezond. JR Farm heeft snacks voor verschillende huisdieren, zoals konijnen, knaagdieren en vogels. De snacks van JR Farm zijn voor 100% gemaakt van natuurlijke producten.

De snacks zijn daarnaast afgestemd op de voedingsgewoonten en behoeften van de verschillende huisdieren. Wist je dat het merk JR Farm is opgericht door een Duitse boer en boerin die zich verdiepten in natuurlijke diervoeding voor hun eigen dieren? Om het dierenwelzijn te verbeteren, besloten ze hun eigen geoogste voer te verkopen. Dit groeide uit tot een succesvol en geliefd merk. Nog steeds verbouwen ze veel van de ingrediënten zelf!

JR Farm graanvrij

Voor dieren die niet goed tegen graan kunnen of hier allergisch voor zijn, heeft JR Farm de graanvrije lijn JR Farm Grainless. In alle snacks uit deze lijn zitten geen granen, waardoor ze geschikt zijn om te geven aan dieren met een overgevoeligheid of allergie voor granen.

JR Farm voor konijn en knaagdier

De meeste snacks van JR Farm zijn gemaakt voor de kleine knagers, zoals hamsters, cavia’s en konijnen. JR Farm heeft voor konijnen en knaagdieren verschillende soorten snacks ontwikkeld, zoals:

Daarnaast heeft JR Farm ook speelsnacks gemaakt. Dit zijn speeltjes waarin snacks zijn verstopt of speeltjes waarop het diertje lekker kan knagen. Extra leuk voor het konijn of knaagdier! Bekijk bijvoorbeeld eens de Mini Wilgen speelballen en het Speelwiel met snacks.

Ook zijn er snacks in leuke vormen verkrijgbaar, zoals de Sushi rolletjes en de Knaagtaart

JR Farm voor vogels en kippen

Ook voor vogels en kippen heeft JR Farm verantwoorde snacks. De snacks worden voor verschillende vogelsoorten ontwikkeld. Zo hebben ze snacks speciaal voor parkieten en kanaries, zoals de Parkiet & Kanarie pot en de Parkiet & Kanarie wilgen gierstbal, en snacks voor grote parkieten en papegaaien, zoals de Pick’n Fun en de Grote Parkiet & Papegaai zonnebloem. Alle vogelsnacks van JR Farm zijn van kwaliteitszaden gemaakt.

Voor kippen heeft JR Farm snacks ontwikkeld voor verschillende doelen, zoals de Garden Legpower kruiden die zorgen voor betere legprestaties en de Immuun Booster die het immuunsysteem van de kip versterkt.

Vragen en deskundig advies

JR Farm heeft dus veel verschillende gezonde, natuurlijke en verantwoorde snacks voor huisdieren. Kijk rustig eens rond op onze website https://www.dierenverblijf.com/ of in onze grote dierenspeciaalzaak Dierenverblijf en ontdek alle lekkere snacks.

Heb je vragen over de snacks van JR Farm? Of wil je deskundig advies krijgen? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak. Onze dierenspecialisten helpen je graag. Bel onze dierenspecialist op 0113 – 38 40 19 of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak aan Weihoek 16, 4416 PX in Kruiningen (Zeeland).

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist