Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

 

Emotion Beauty Selection: het nieuwe voer van Vitakraft!

➤ Bekijk hier alle producten van de Emotion Beauty Selection

Een klein poosje geleden lanceerde Vitakraft een nieuwe lijn met hoofdvoeding. Deze interessante voedingslijn, de Emotion Beauty Selection, willen wij in deze blog introduceren. Wij zullen u laten zien wat de voordelen van deze voedingslijn zijn en waarmee u deze lijn kunt combineren. Leest u mee?

TriVita-Complex

Deze nieuwe, door dierenartsen en knaagdierexperts ontwikkelde voedingslijn bevat het unieke TriVita-complex. Dit complex bestaat uit Omega-3 vetzuren uit zeewier. Dit is belangrijk voor de werking van het hart, de hersenen, de botten en de huid. Verder is prebiotische inuline toegevoegd. Dit zorgt voor een gezonde darmflora. Deze inuline bevordert en stimuleert ook de spijsvertering. Ten slotte heeft het TriVita-complex ook een perfecte balans van aminozuren. Dit zorgt voor een optimaal immuunsysteem.

Goed voor huid, haar en meer…

De Emotion Beauty Selectionproducten zijn gemaakt met een suikervrije receptuur en bevatten geen aroma’s en conserveringsmiddelen. De Emotion Beauty Selectionproducten bevatten wel alle belangrijke vitamines die uw diertje nodig heeft. Ook zitten er in deze voeding allerlei waardevolle oliën die zorgen voor een mooie en glanzende vacht en een gezonde huid. De haargroei wordt ook gestimuleerd: de varianten voor volwassen konijnen bevatten speciale voedingsstoffen die de gezonde haargroei bevorderen. Deze voeding is ook goed voor de tanden. De ruwe vezels en de hardheid van de brok zorgen voor het noodzakelijk tandonderhoud. Een andere mooie toepassing in deze voeding is de ‘Odour Stop’. Door een juiste balans van zeoliet, FOS (fructo oligosaccharide) en Yucca wordt een onaangename geur voorkomen.

Lekker snacken!

Naast het geven van de hoofdvoeding is het ook goed om uw konijn gezond te verwennen. Bijvoorbeeld de gezonde Vitakraft Emotion Flowers van Vitakraft zijn goed te combineren met de Emotion Beauty Selectionproducten. Deze snacks bevatten namelijk ook prebiotica en ondersteunen ook de darmflora.

Kortom is de nieuwe voedingslijn een combinatie van heerlijke smaak, optimale voeding en waardevolle oliën voor een glanzende vacht. Door deze lijn krijgen uw dieren alle vitale voedingsstoffen en mineralen die noodzakelijk zijn. Vitakraft Emotion Beauty Selection is goed voor een gezond en actief konijn!

➤ Bekijk hier alle producten van de Emotion Beauty Selection

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist