Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Dierendagfeest bij Dierenverblijf

Het is weer bijna dierendag. En dat vieren wij graag samen met jou! Op zaterdag 1 oktober 2022 maken we er een feestje van in onze winkel met leuke activiteiten. Kom je ook gezellig langs tussen 10.00 en 16.00 uur?

Leer meer over dieren van ‘Iets met dieren’
Leer de leukste feitjes over dieren in het wild en in gevangenschap van de dierenliefhebber van ‘Iets met dieren’. Voor slechts € 2 kun je een supergave foto laten maken met een slang of een uil. De fotomomenten zijn om 11.00, 12.30 en 14.00 uur. De opbrengst komt ten goede aan de opvang.

Demo politiehonden (10.30 – 11.30 uur)
Ben je benieuwd naar een dag uit het leven van een politiehond? Kom dan langs bij de interessante demo waarin het werk van de politiehond wordt getoond en toegelicht.

En meer…

Daarnaast is er nog veel meer leuks te beleven in onze winkel:

✔ Dierenambulance: Kom een kijkje nemen in een echte dierenambulance en laat voor € 1 een mooie glittertattoo zetten. De opbrengst gaat naar het goede doel.

✔ Hondenschool Goes: Ben je op zoek naar praktische tips over de opvoeding van je hond en wil je meer weten over het trainen van je hond. Kom dan naar een van de interessante presentaties:

  • 13:00 – 14:00: Pups
  • 14:00 – 15:00: Pubers
  • 15:00 – 16:00: Trekken aan de lijn       

✔ Freshfrozen for pets: Stel al je vragen over vriesverse voeding aan de voedingsdeskundige en profiteer tijdens het dierendagfeest van een spetterende actie: 3 + 1 gratis!)

✔ Friet en ijs: Trek in iets lekkers? Kom dan langs bij de frietkar of ijskraam.

Dierendag Superdeals!

Speciaal voor dierendag profiteer je van de beste dierendagaanbiedingen in onze winkel. Het mooiste, leukste en lekkerste voor jouw huisdier extra voordelig!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist