Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

6 redenen om bij Dierenverblijf te bestellen!

Waarom bestellen onze klanten bij ons? Laten we dat voor het gemak eens onder elkaar zetten!

1.  Groot assortiment: de keuze is reuze!

Dierenverblijf.com is één van de grootste Nederlandse webwinkels waar huisdiereigenaren en dierenliefhebbers zoals u alles kunnen vinden om uw huisdier blij te maken. Van een konijnenhok en kippenhok tot hondenvoer en aquaria-artikelen: bij Dierenverblijf.com is dit allemaal te vinden. Naast de online webwinkel is ook ons gehele assortiment beschikbaar in onze XXL dierenspeciaalzaak in Kruiningen. De keuze is reuze! O ja, wij denken ook aan uw portemonnee: u vindt bij ons altijd leuke aanbiedingen!

2.  Een passend advies voor iedere klant!

Een keuze uit een groot assortiment kan lastig zijn. Daarom staan wij ook voor u klaar om u van meer informatie te voorzien en om u een passend advies te geven. Heeft u specifieke vragen? Wij horen het graag! U kunt rekenen op een enthousiaste en hulpvaardige klantenservice die vrijwel altijd voor u klaarstaat. Zijn wij even in gesprek of heeft u ons gemaild na sluitingstijd, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Onze klantenservice is te bereiken via telefoon, e-mail of via sociale media.

3.  Leveren uit eigen voorraad: daar plukt u de vruchten van!

Het grote voordeel van Dierenverblijf.com is dat wij onze producten leveren uit eigen voorraad. Omdat wij uw bestelling uit eigen voorraad leveren, weten we wat we aan u toesturen. Nog belangrijker is dat we weten wat er beschikbaar is en zo op korte termijn kunnen leveren. Zo heeft u uw bestelling snel in huis!

4.  Verzenden: op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Als u de producten die u graag wilt hebben heeft uitgezocht, kunt u eenvoudig én snel een dierenverblijf bestellen in onze webshop. Als u bij ons op werkdagen voor 17:00 bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog naar u verzonden. Onze koeriersdienst, Transmission, zorgt ervoor dat 95% van de bestellingen de volgende werkdag in huis is. Trouwens, vanaf €50,00 verzenden wij uw bestelling gratis!

5.  Service: onze garanties zijn uw zekerheden!

Bij Dierenverblijf.com kunt u rekenen op goede service. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Samen met u zoeken we naar een klantgerichte oplossing!

6.  Tevreden klanten, daar doen wij het voor!

De tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. En, onze klanten zijn tevreden! In de bijna vijfduizend recensies via de onafhankelijke Feedback Company geven klanten ons gemiddeld een 9. Van onze klanten beveelt maar liefst 98% ons aan! Ook tevreden zijn? Bestel dan bij Dierenverblijf.com!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist