Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Putten

konijn   konijn   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Ruim dierenverblijf gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor vraagt het hok om weinig onderhoud. Het hang en sluitwerk is allemaal RVS. Het nachthok is te openen met een ruime deur. Het nachthok geeft toegang tot de ruime ren. Doordat alleen de voorzijde van het hok gaaswerk heeft, zitten de dieren altijd beschut.

Afmetingen: 198 x 123,5 x 94,5cm

nú € 629,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd. Lees meer

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd.

Het dak van het hok is voorzien van metaal. Dit beschermt de houten onderplaat tegen neerslag. In de ren zit een ruime deuropening, zodat de ren gemakkelijk schoon te maken is.

Levering van dit hok: Wilt u Dierenverblijf Putten opgestuurd krijgen? Dat kan! Het wordt geleverd als bouwpakket op een pallet. Hou er rekening mee dat u thuis moet zijn om dit hok te ontvangen, en of u een pallet kunt ontvangen!

Levertijd: 1-2 werkdagen. Dit hok hebben wij uit voorraad leverbaar. De levertijd is daarom ook snel!

Afmetingen:

Hok: 198 x 123,5 x 94,5cm (LxHxD)

Gaas: 2x2cm

Opening ren naar nachthok: 21,5 x 23cm (BxH)

Nachthok: 62 x 84cm (BxD)

Lees minder

EAN code 2200073023687
Artikelnummer 12042020
Materiaal Geïmpregneerd hout
Kleur Bruin