Advies nodig? 0113 - 384019

District 70 FUZZ Old pink

Op zoek naar een heerlijk zacht kussen voor uw hond of kat? Kies dan voor dit knusse, donutvormige kussen van District 70. Dit comfortabele kussen is ontworpen met een pluche oppervlak en is afgewerkt met langharig faux-fur.

Verkrijgbaar in drie verschillende maten.

nú € 44,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit heerlijke rondvormige kussen van District 70 zorgt ervoor dat uw huisdier een extra warme plek heeft om lekker uit te rusten! Dankzij het pluche oppervlak en de afwerking met langharig faux-fur is dit kussen zeer comfortabel. Het kussen heeft dikke randen. Omdat het kussen rondvormig is, volgen deranden de natuurlijke contouren van een opgerolde slaaphouding. Aan de onderkant van het kussen zit een anti-sliplaag, zodat het kussen op gladde ondergronden toch blijft liggen. Lees meer

Dit heerlijke rondvormige kussen van District 70 zorgt ervoor dat uw huisdier een extra warme plek heeft om lekker uit te rusten! Dankzij het pluche oppervlak en de afwerking met langharig faux-fur is dit kussen zeer comfortabel. Het kussen heeft dikke randen. Omdat het kussen rondvormig is, volgen deranden de natuurlijke contouren van een opgerolde slaaphouding. Aan de onderkant van het kussen zit een anti-sliplaag, zodat het kussen op gladde ondergronden toch blijft liggen.

De District 70 FUZZ Old pink is verkrijgbaar in drie verschillende maten:

  • M: Ø 60 x 20 cm
  • L: Ø 80 x 25 cm
  • XL:  Ø 100 x 30 cm

Maat M is geschikt voor grotere kattenrassen en hondenrassen zoals de Beagle of de Franse Bulldog. Maat L is gemaakt voor de grotere hondenrassen zoals de Border Collie of de Labrador. Maat XL is geschikt voor grote rassen zoals Duitse Herders.

Lees minder

Materiaal Pluche
Kleur Roze
EAN
Artikelnummer