Advies nodig? 0113 - 384019

Woodland Dacha Country

Woodland Dacha Country

Woodland Dacha is een stevig nachthok geschikt voor konijnen, kippen en kleine honden.

Afmetingen: 57x45x42,5cm

nú € 64,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een nachthok of schuilhok voor in uw tuin? Dit stevige hok van Woodland genaamd Dacha Country heeft een landelijke stijl die in iedere achtertuin past. Kan los gebruikt worden, aan een kennel of losse ren. Door de plastic flappen wordt het hok goed afgesloten tegen wind en regen. Ook heeft het hok plastic pootjes zodat vocht er niet snel ik kan. Lees meer

Op zoek naar een nachthok of schuilhok voor in uw tuin? Dit stevige hok van Woodland genaamd Dacha Country heeft een landelijke stijl die in iedere achtertuin past. Kan los gebruikt worden, aan een kennel of losse ren. Door de plastic flappen wordt het hok goed afgesloten tegen wind en regen. Ook heeft het hok plastic pootjes zodat vocht er niet snel ik kan.

Specificaties:

  • Geschikt voor kleine honden, konijnen of kippen
  • Met windscherm
  • Roofing op het dak en rubber bescherming aan de poten

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de Dacha Country krijgt u bij ons een jaar garantie.

Kleur: Bruin/Creme

Afmetingen: 57x45x42,5cm (LxBxH)

Lees minder

Afmetingen hok: 57x45x42,5cm (LxBxH)
EAN code 5414365257576
Artikelnummer 603006
Materiaal Hout