Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Natura Kleindierverblijf - 116×111×65 cm

Trixie Natura Kleindierverblijf - 116×111×65 cm

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Bent u op zoek naar een degelijk en stevig konijnenhok? Kies dan voor dit Natura Kleindierverblijf van Trixie. Dit verblijf is een mooi en compact konijnenhok met twee verdiepingen die los van elkaar te gebruiken zijn.

Afmetingen: 116 × 111 × 65 cm.

nú € 219,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit Trixie Natura Kleindierverblijf is een konijnenhok met twee verdiepingen. Het verblijf is gemaakt van gebeitst vurenhout en is voorzien van stevig metalen, gepoedercoat traliewerk. Het hokje heeft een bitumen dak dat open te klappen is. Zo kunt u het hok gemakkelijk schoonmaken.... Lees meer

Dit Trixie Natura Kleindierverblijf is een konijnenhok met twee verdiepingen. Het verblijf is gemaakt van gebeitst vurenhout en is voorzien van stevig metalen, gepoedercoat traliewerk. Het hokje heeft een bitumen dak dat open te klappen is. Zo kunt u het hok gemakkelijk schoonmaken. Onder de etages zit een uitschuifbare lade van kunststof. Ook dit is handig voor de schoonmaak van het hok. 

Het Trixie Natura Kleindierverblijf heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De verdiepingen bestaan uit een nachthok en een open loopgedeelte. Beide vertrekken hebben een deurtje. De verdiepingen zijn los van elkaar te gebruiken, maar ook met elkaar te verbinden. Een los gebruik is ideaal als het mannetje en het vrouwtje los van elkaar moeten verblijven.

Tip: konijnen hebben een bewegingsbehoefte. Ze moeten dus dagelijks genoeg beweging hebben. Om in deze behoefte te voldoen, adviseren wij om een aparte ren te gebruiken.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Kleur: bruin
Merk: Trixie

Lees minder

Afmetingen: 116x111x65 cm
Afmetingen bouwpakket: 119x69x26 cm
Gewicht bouwpakket: 34 kg
EAN code 4011905624020
Artikelnummer 62402

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...