Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Natura Kleindierverblijf - 116cm

Trixie Natura Kleindierverblijf - 116cm

konijn   konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Op zoek naar een eenvoudig konijnenhok voor uw konijn? Kies dan voor dit kleindierverblijf van Trixie. Dit verblijf is gemaakt van gebeitst vurenhout en is voorzien van stevig metalen traliewerk.

Isolatiehoes los verkrijgbaar!

Afmetingen: 116 × 92 × 63 cm.

nú € 119,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit Natura Kleindierverblijf van Trixie bestaat uit een verdieping met een loopgedeelte en een nachthok. Het verblijf is gemaakt van gebeitst vurenhout en is voorzien van stevig metalen, gepoedercoat traliewerk. Het hokje heeft een bitumen dak dat open te klappen is. Zo kunt u het hok... Lees meer

Dit Natura Kleindierverblijf van Trixie bestaat uit een verdieping met een loopgedeelte en een nachthok. Het verblijf is gemaakt van gebeitst vurenhout en is voorzien van stevig metalen, gepoedercoat traliewerk. Het hokje heeft een bitumen dak dat open te klappen is. Zo kunt u het hok gemakkelijk schoonmaken. Onder het hok zit een uitschuifbare lade van kunststof. Ook dit is handig voor de schoonmaak van het hok. Het hok staat op hoge pootjes. Hierdoor kan in de wintertijd de kou uit de grond niet in het hok trekken. Het hok staat stevig op de grond, omdat er onder de pootjes in hoogte verstelbare delen zitten.

Tip: Isolatiehoes los verkrijgbaar!

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Tip: konijnen hebben een bewegingsbehoefte. Ze moeten dus dagelijks genoeg beweging hebben. Om in deze behoefte te voldoen, adviseren wij om een aparte ren te gebruiken.

Kleur: Bruin
Merk: Trixie

Lees minder

Afmetingen: 116x92x63 cm
Afmetingen bouwpakket: 120x66x16 cm
Gewicht bouwpakket: 20 kg
EAN code 4011905623726
Artikelnummer 62372

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...