Advies nodig? 0113 - 384019

PUUR Hotspot 50 ml

PUUR Hotspot 50 ml

PUUR Hotspot is een middel om uw hond of kat te behandelen in het geval van een hotspot. Als uw hond vuurrode, hete plekken op de huid heeft, is dit middel erg geschikt. PUUR Hotspot is een middel dat oraal toegediend moet worden.

Inhoud: 50 ml.

nú € 14,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

PUUR Hotspot is geschikt om hotspots, lokale rode en kriebelige huid, te behandelen. Het middel zorgt voor een gezonde huid. PUUR Hotspot bevat een verdund extract van Apis mellifica, Ledum Palustre en Urtica dioica. PUUR Hotspot kunt u met een spuitje in de bek van uw huisdier spuiten of op iets lekkers doen. Ook kunt u bij katten de druppels op het pootje doen. Lees meer

PUUR Hotspot is geschikt om hotspots, lokale rode en kriebelige huid, te behandelen. Het middel zorgt voor een gezonde huid. PUUR Hotspot bevat een verdund extract van Apis mellifica, Ledum Palustre en Urtica dioica. PUUR Hotspot kunt u met een spuitje in de bek van uw huisdier spuiten of op iets lekkers doen. Ook kunt u bij katten de druppels op het pootje doen.

De duur van de behandleing met PUUR Hotspot kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Wanneer de situatie verbetert, dan is het raadzaam om nog enkele dagen door te gaan met het toedienen van dit middel. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is ongeveer de helft van de aangegeven dosering. Wanneer u dit middel doseert, is het verstandig om naar de reactie van het dier te kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld in het begin een hogere dosering nodig hebben dan op de verpakking staat. PUUR Hotspot kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. U moet wel de dosering geleidelijk verlagen tot een zo laag mogelijke dosering.

Dosering: een- tot tweemaal daags.

  • Hond: 10-15 druppels
  • Kat 5-10 druppels

Lees minder

EAN code 8718182710052
Artikelnummer PNHOTSPOT