Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Nova

Konijnenhok Nova is een ruim, robuust en mooi afgewerkt dierenverblijf voor zowel kippen als konijnen. Het verblijf is gemaakt van geïmpregneerd hout en hierdoor is het verblijf onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen: 215 x 60 x 155 cm.

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 789,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een verblijf voor kippen of konijnen dat erg stevig is? Dan is dit mooi afgewerkte en handgemaakte dierenverblijf echt iets voor u! Dit dierenverblijf is gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het dierenverblijf geschikt is voor buiten. Het hok is ook onderhoudsvrij. Het gaas heeft een afmeting van 19 x 19 x 1,45 mm. Hierdoor is het geschikt voor zowel kippen als konijnen. Lees meer

Op zoek naar een verblijf voor kippen of konijnen dat erg stevig is? Dan is dit mooi afgewerkte en handgemaakte dierenverblijf echt iets voor u! Dit dierenverblijf is gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het dierenverblijf geschikt is voor buiten. Het hok is ook onderhoudsvrij. Het gaas heeft een afmeting van 19 x 19 x 1,45 mm. Hierdoor is het geschikt voor zowel kippen als konijnen.

Dit verblijf bestaat uit een overdekte ren en een nachthok met een legnest. Via een loopplankje kunnen de dieren vanuit het nachthok in de ren komen. In zowel het nachthok als de ren zit een deurtje. In het deurtje van het nachthok zit een raampje van plexiglas. Het legnest is vanaf buiten te openen. Zo zijn de eieren gemakkelijk te pakken.

Op dit hok krijgt u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

 Wanneer u dit dierenverblijf bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 215 x 90 x 155 cm
Grondmaten (B x D) 168 x 80 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 75 x 80 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout
Materiaal Geïmpregneerd hout