Winkelwagen 0

 

Dierenverblijf Nova rechts

Merk:Voldux
nú € 834,00
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Dierenverblijf Nova rechts is een ruim, robuust en mooi afgewerkt dierenverblijf voor zowel kippen als konijnen. Het verblijf is gemaakt van geïmpregneerd hout en hierdoor is het verblijf onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen: 215 x 60 x 155 cm.

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Op zoek naar een verblijf voor kippen of konijnen dat erg stevig is? Dan is dit mooi afgewerkte en handgemaakte dierenverblijf echt iets voor u! Dit dierenverblijf is gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het dierenverblijf geschikt is voor buiten. Het hok is ook onderhoudsvrij. Het gaas heeft een afmeting van 19 x 19 x 1,45 mm. Hierdoor is het geschikt voor zowel kippen als konijnen.

Dit verblijf bestaat uit een overdekte ren en een nachthok met een legnest. Via een loopplankje kunnen de dieren vanuit het nachthok in de ren komen. In zowel het nachthok als de ren zit een deurtje. In het deurtje van het nachthok zit een raampje van plexiglas. Het legnest is vanaf buiten te openen. Zo zijn de eieren gemakkelijk te pakken.

Op dit hok krijgt u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Wanneer u dit dierenverblijf bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Productspecificaties

  • Buitenmaat incl. dak (B x D x H)215 x 90 x 155 cm
  • Grondmaten (B x D)168 x 80 cm
  • Afmetingen nachtverblijf (B x D)75 x 80 cm
  • DakbedekkingDakleer
  • MateriaalGeïmpregneerd hout
  • EAN code:8720094050263
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist