Winkelwagen 0

 

Renske Mighty Omega-3 Plus - kalkoen & eend (koud geperst)

Merk:Renske
vanaf € 22,95
Verpakking: 3 Kg
EAN: 8717185291667
€ 22,95
Direct leverbaar
Verpakking: 15 Kg
EAN: 8717185291322
€ 76,19
Direct leverbaar
  • Voor 17.00 besteld volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Op zoek naar een gezonde en smakelijke voeding op basis van verse kalkoen met eend en rijst? Kies dan voor deze voeding van Renske. Dankzij de verse kalkoen is de brok zeer licht verteerbaar. Deze glutenvrije voeding heeft een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. Dit draagt bij aan een gezonde huid en een stralende vacht.

Inhoud: 3 kg.

Lees meer

Renske Mighty Omega-3 Plus is een koud geperste brok die rijk is aan verse kalkoen. De verse kalkoen in de voeding zorgt voor een zeer licht verteerbare brok. Deze voeding is een hypoallergeen product en is tevens glutenvrij. Ook heeft deze voeding een hoog gehalte aan lijnzaad. Verder biedt deze voeding ondersteuning aan de weerstand, huid- en vachtconditie, darmgezondheid, blaasfunctie en de hartfunctie. Deze voeding is gemaakt met enkle natuurlijke antioxidanten.

De Renske Mighty Omega-3 Plus is te combineren met bijvoorbeeld de Vers Vlees maaltijden van Renske. De brokken mogen vanaf 3 maanden gegeven worden aan honden van alle rassen.

Afmeting brok: +/- 30 x 11 mm.

Samenstelling:
Verse kalkoen (14%), ontsloten rijst, havermout, maïs, gedroogde kalkoen (12%), rijst, erwten, gevogeltevet, gedroogde eend (4%), lijnzaad (4%), erwtenzetmeel, zalmolie, gedroogde bietenpulp, biergist, gedroogde johannesbrood, eipoeder, mineralen, inuline (bron van FOS), cranberry, glucosamine, chondroïtine.

Lees minder

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist