Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Popey (wit/bruin)

Kippenhok Popey (wit/bruin)

 
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks

Kippenhok Popey is een ruim opgezet houten kippenhok met frisse kleuren. Het is een praktisch verblijf dat geschikt is voor ongeveer 3 kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf, een legnest een ren.

Afmetingen: 171 x 81 x 110 cm.

nú € 239,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Popey is voor ongeveer 3 kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf, een legnest een ren. In het nachtverblijf zit een deurtje en een raampje met plexiglas. Ook zit er onder het nachtverblijf een uitschuifbare lade. Aan het nachtverblijf zit het legnest. Dit is vanaf buiten te openen, zodat u gemakkelijk de gelegde eitjes kunt rapen. Via een loopplank kunnen de kippen vanuit het nachthok naar de ren. De toegang tussen de ren en het nachthok is vanaf buiten af te sluiten. De ren is geheel overdekt. Ook is de ren geheel omgeven van gaaswerk. In de ren zitten diverse deurtjes. Lees meer

Kippenhok Popey is voor ongeveer 3 kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf, een legnest een ren. In het nachtverblijf zit een deurtje en een raampje met plexiglas. Ook zit er onder het nachtverblijf een uitschuifbare lade. Aan het nachtverblijf zit het legnest. Dit is vanaf buiten te openen, zodat u gemakkelijk de gelegde eitjes kunt rapen. Via een loopplank kunnen de kippen vanuit het nachthok naar de ren. De toegang tussen de ren en het nachthok is vanaf buiten af te sluiten. De ren is geheel overdekt. Ook is de ren geheel omgeven van gaaswerk. In de ren zitten diverse deurtjes.

Het kippenhok wordt geleverd als bouwpakket. Er is een duidelijke handleiding bij het pakket inbegrepen, dus het opbouwen moet zeker lukken. Het hok is eenmaal behandeld met beits. Voor gebruik dient dit hok nogmaals gebeitst te worden. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie.

Lees minder

Afmetingen bouwpakket: 143 x 97,5 x 16,5 cm.
EAN code 8718591254444
Artikelnummer 26029