Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Vigo Rustic

Kippenhok Vigo Rustic

Kippenhok Vigo Rustic is een ruim kippenhok met een ren. Dit kippenhok voor buiten is van alle gemakken voorzien. Het hok heeft een ruime loopren, nachtverblijf met volledig uitschuifbare lade en een groot legnest.

Afmetingen: 187 x 75 x 122,5 cm.

Kleur: Grijs/Wit

normaal € 299,00
nú € 289,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit ruimte kippenverblijf biedt ruimte aan ongeveer 3 normale kippen. Het hok bestaat uit drie delen, namelijk het legnest, het nachtverblijf en een ren. De ren is vanuit het nachtverblijf te betreden met een loopplank. Deze loopplank is voorzien van gripplaatjes. De toegang tot het... Lees meer

Dit ruimte kippenverblijf biedt ruimte aan ongeveer 3 normale kippen. Het hok bestaat uit drie delen, namelijk het legnest, het nachtverblijf en een ren. De ren is vanuit het nachtverblijf te betreden met een loopplank. Deze loopplank is voorzien van gripplaatjes. De toegang tot het nachtverblijf kan afgesloten worden met een touwtje dat aan de buitenzijde van het hok te bedienen is. In de ren zit ook een deur waardoor u gemakkelijk bij de kippen kunt komen.

Het nachtverblijf beschikt over een uitschuifbare lade. Hierdoor is het verblijf gemakkelijk schoon te maken. Ook zit er in het nachtverblijf een deurtje en een raampje. Het deurtje is met een schuifslotje af te sluiten. Het legnest beschikt over een scharnier-dak. Omdat het vanaf buiten is open te klappen, kunt u gemakkelijk bij de eieren komen.

Kippenhok Vigo Rustic wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke beschrijving meegeleverd, zodat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Afmetingen: 187 x 75 x 122,5 cm.

Kleur: Grijs/Wit

Lees minder

Afmetingen bouwpakket 121 x 73 x 15 cm
EAN code 5400585054262
Artikelnummer 310022

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

Op zoek naar een stijlvol en groot dierenverbli...

Dierenverblijf Chicko Green

Dit ruime kippen- konijnenhok voor buiten is ru...