Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Vigo Rustic

Kippenhok Vigo Rustic is een ruim kippenhok met een ren. Dit kippenhok voor buiten is van alle gemakken voorzien. Het hok heeft een ruime loopren, nachtverblijf met volledig uitschuifbare lade en een groot legnest.

Afmetingen: 187 x 75 x 122,5 cm.

Kleur: Grijs/Wit

normaal € 299,00
nú € 219,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit ruimte kippenverblijf biedt ruimte aan ongeveer 3 normale kippen. Het hok bestaat uit drie delen, namelijk het legnest, het nachtverblijf en een ren. De ren is vanuit het nachtverblijf te betreden met een loopplank. Deze loopplank is voorzien van gripplaatjes. De toegang tot het... Lees meer

Dit ruimte kippenverblijf biedt ruimte aan ongeveer 3 normale kippen. Het hok bestaat uit drie delen, namelijk het legnest, het nachtverblijf en een ren. De ren is vanuit het nachtverblijf te betreden met een loopplank. Deze loopplank is voorzien van gripplaatjes. De toegang tot het nachtverblijf kan afgesloten worden met een touwtje dat aan de buitenzijde van het hok te bedienen is. In de ren zit ook een deur waardoor u gemakkelijk bij de kippen kunt komen.

Het nachtverblijf beschikt over een uitschuifbare lade. Hierdoor is het verblijf gemakkelijk schoon te maken. Ook zit er in het nachtverblijf een deurtje en een raampje. Het deurtje is met een schuifslotje af te sluiten. Het legnest beschikt over een scharnier-dak. Omdat het vanaf buiten is open te klappen, kunt u gemakkelijk bij de eieren komen.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Afmetingen: 187 x 75 x 122,5 cm.

Kleur: Grijs/Wit

Lees minder

Afmetingen: 187 x 75 x 122,5cm
Afmetingen bouwpakket 1: 123 x 74 x 15cm / 19,8kg
Afmetingen bouwpakket 2: 88 x 74 x 18cm / 12,4kg
Opening van ren naar nachthok: 22x23cm (BxH)
Gaas (vierkantige maas) 1x1cm
EAN code 5400585054262
Artikelnummer 310022

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

Op zoek naar een stijlvol en groot dierenverbli...

Dierenverblijf Chicko Green

Dit ruime kippen- konijnenhok voor buiten is ru...