Advies nodig? 0113 - 384019

Woodland Urban Kippenhok 'Knäppa' (Eik/zwart - 125x73x83cm)

Woodland Urban Kippenhok 'Knäppa' (Eik/zwart - 125x73x83cm)

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Woodland kippenhok 'Knäppa' is een trendy kippenhok. Het is gemaakt van een enorm sterk en duurzaam volkern materiaal. Dit hok is gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. Het leuke aan dit dierenverblijf is dat het zonder schroeven in elkaar te zetten is!

Afmetingen: 125 x 73 x 83 cm.
Kleur: eiken/zwart

nú € 329,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Woodland kippenhok 'Knäppa' is een stevig en duurzaam kippenhok met een dubbel legnest. Deze legbak is gemakkelijk toegankelijk om de gelegde eieren te rapen. Het dierenverblijf biedt ruimte aan ongeveer twee kippen of konijnen. Het hok is uitgerust met een zitstok. De deur van het kippenhok is tevens de loopplank om in het kippenhok te komen. De multifunctionele deur is dicht te zetten. Dit dierenverblijf is afwasbaar en erg onderhoudsvriendelijk. Lees meer

Woodland kippenhok 'Knäppa' is een stevig en duurzaam kippenhok met een dubbel legnest. Deze legbak is gemakkelijk toegankelijk om de gelegde eieren te rapen. Het dierenverblijf biedt ruimte aan ongeveer twee kippen of konijnen. Het hok is uitgerust met een zitstok. De deur van het kippenhok is tevens de loopplank om in het kippenhok te komen. De multifunctionele deur is dicht te zetten. Dit dierenverblijf is afwasbaar en erg onderhoudsvriendelijk.

Het hok bestaat uit losse panelen en is snel in elkaar te zetten dankzij een Magi-Click systeem. Gereedschap is niet nodig om dit hok in elkaar te zetten. 

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

EAN code 5414365309596
Artikelnummer 11154
Materiaal Hout