Advies nodig? 0113 - 384019

Isolatiehoes Konijnenhok Natura

Isolatiehoes Konijnenhok Natura

Deze isolatiehoes is gemaakt van sterk nylon en beschikt over kunststof raamvensters. De isolatiehoes biedt bescherming zowel voor het konijn als het konijnenhok tegen allerlei weersomstandigheden.

Alleen geschikt voor Trixie natura verblijf

normaal € 24,95
nú € 19,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Beschrijving Isolatiehoezen voor konijnenhokken Lees meer

Beschrijving Isolatiehoezen voor konijnenhokken

Deze beschermhoes is gemaakt van sterk nylon en beschikt over kunststof raamvensters. De isolatiehoes biedt bescherming zowel voor het konijn als het konijnenhok tegen allerlei weersomstandigheden. Uw konijn en konijnenhok zijn afgeschermd van wind, regen en vorst wat uw konijn en konijnenhok zeker ten goede komt.

De isolatiehoezen voor de konijnenhokken bevatten meerdere functies en mogelijkheden zoals deurtjes en raampjes die aansluiten op de openingen van het konijnenhok. Ook beschikken de meeste hoezen over een opening voor een drinkfles.

De isolatiehoes is dusdanig gemaakt dat het nauw aansluit op het hok, hierdoor zit de hoes netjes strak om het hok heen en worden kieren voorkomen. Wanneer u de hoes om het hok heen doet vereist dit nauwkeurigheid vanwege het strakke model.

Dierenverblijf adviseert u om voldoende ventilatie-mogelijkheden te creëren, dit is noodzakelijk voor de gezondheid van uw konijn(en) en voor het hout van het hok.

De isolatiehoezen zijn alleen beschikbaar voor de konijnen hokken zoals aangegeven in de productnaam. Sommige hoezen passen ook op andere modellen met dezelfde afmetingen; functies en mogelijkheden van de hoes, zoals deurtjes, kunnen hierbij afwijkend zijn. Deze situatie is voor de verantwoordelijkheid van de koper.

Maximale afmetingen konijnenhok Natura

116x63x92cm (LxBxH)

 

Lees minder

EAN code 4011905623528
Artikelnummer 62352